Jump to content
rado_r

Honda Accord 1.8 136Ks.

Recommended Posts

Здравейте! Закупих си Honda Accord 1.8 136ks. 1999g. кажете как е колата бива ли я като модел, здрава ли е? Благодаря предварително и много се радвам че вече сам един от вас.:):))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито ,защо не го зададе този въпрос преди покупката...взел си си "англичанка"..здрав и надежден автомобил....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито! Това е един от най-добре изглеждащите и най-комфортните автомобили за времето си, а и неотстъпва и на доста по-нови коли :) Върви прилично, вози страхотно и доста хора които го притежават казват, че почти нощо не са правили по него, дано да си от същите късметлии :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито ,защо не го зададе този въпрос преди покупката...взел си си "англичанка"..здрав и надежден автомобил....

Нещата станаха много барзо, моного ми хареса и го купих. Затова задавам вапроса след покупката, а по добре касно от колкото никога! И мерси за отговора.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито. Карай, не бой се и не Я мисли. На мен вече ми омръзна, но кой сменя печеливш кон (а и в тая ценова категория няма толкова достойни предложения)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега,поздравления за избора! ;) ;) Аз си взех същата преди два месеца и половина и въобще не съжалявам.Много съм доволен даже! ;)

И както каза колегата jamo,тази кола въобще не отстъпва на много от новите коли !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...