Pascualle 30 #1 Публикувано 22 Ноември, 2010 Здравейте Хонда маняци! Преди седмица си купих Хонда Акорд 1.8i 97 год. Много ме радва тази количка и се надявам да нямам проблеми с нея. Но все пак ако имам, малко подкрепа от ваша страна няма да ми е излишна! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokyo 27 #2 Отговорено 22 Ноември, 2010 Честито колата е супер.Каква подкрепа ти трябва? Имаш ли някакви питания и проблеми? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pascualle 30 #3 Отговорено 22 Ноември, 2010 Нямам нищо за момента, батка, а дано и да нямам Само имам едно питане за някакви подобрения по мотора и по-точно ако си сложа един чип, ще мога ли да вдигна малко мощността, и ако да с колко и дали си заслижава ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stretford 25 #4 Отговорено 22 Ноември, 2010 Честита Хонда,колега! Безаварийно каране! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Коко 40 #5 Отговорено 11 Декември, 2010 Честито,колега !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Коко 40 #6 Отговорено 11 Декември, 2010 Честито,колега !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
XoolyGun 0 #7 Отговорено 12 Декември, 2010 У нас говорят ни гвоздя, ни жезла. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове