Fiend 89 #1 Публикувано 18 Ноември, 2010 Бях ги поръчал за моята каляска но както и очаквах не стана от първия път (пусти късмет), и пристигнаха за американка. Ако някой си ги хареса да заповяда на 0886318199 или на лични. Номерата на производителя са 1911-предни и 2747-задни, сайт за справка. Комплекта е чисто нов не е монтиран никога, цена 100лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fiend 89 #2 Отговорено 26 Ноември, 2010 Разяснихме положението с фирмата и очаквам до месец да ми пристигнат вече правилните за моята. Тези остават при мен докато пристигнат моите, след което ги връщам обратно на фирмата. Ако някой си ги познае да се обажда, ако има въпроси или е необходимо повече снимки пак да се обажда! За да няма недоразумения пояснявам, само за Honda Accord 1998/2002 CG5 Американска версия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fiend 89 #3 Отговорено 5 Декември, 2010 Все още са на линия, и са за ей такъв "дзвер" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fiend 89 #4 Отговорено 23 Декември, 2010 Да напомня само Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fiend 89 #5 Отговорено 31 Януари, 2011 Да напомня само Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fiend 89 #6 Отговорено 28 Февруари, 2011 Да напомня само Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове