Jump to content
flerfler

Даите ми съвет относно автомат

Recommended Posts

Престои ми закупуване на Акорд автоматик 1999г.моля, даите ми съвет как да усетя дали има проблем автомата.Има ли "универсален тест"за проверка?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не трябва да "рита" когато превключваш от R на N.P трябва да влиза гладко и да няма запъване. Когато караш не трябва да има придърпване когато сменя предавките. Всичко това е хубаво, но едва ли на тези години няма да има нито един от тези симптоми. Моята си ги има и въпреки това си я карам 3 години вече.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

като запалиш колата автомата е на P или N,тогава вдига и високи обороти понеже е студена колата.говоря за първото палене.включи D или R и ще й паднат оборотите.някой да я държи на спирачка да не тръгне ,а ти слушай за странни звуци в кутията.не трябва да звучи все едно мели някакви неща.придърпване може да има,но не грубо.малко е трудно да го прецени човек,който не е имал автомат преди.нивото в кутията на моя акорд се мери с щека при ЗАПАЛЕН двигател.виж в книжката на този акорд как е,за да можеш да си премериш правилно нивото.гледай в какво състояние е и маслото.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При вече загряла кола: включваш директна, държиш спирачката с единия крак и даваш газ с другия (не повече от 5-6 секунди), не трябва да минава 2000/2200 оборота.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...