vesso_varna 167 #1 Публикувано 15 Ноември, 2010 Колеги, моля някой ако знае да ми препоръча свестен специалист по авто-електриките. Проблемът ми е, че ми отказа едното ел. стъкло (работи само в посока нагоре и то от време на време), а от вчера нямам и 12V на изхода на запалката Не е болка за умиране, но дразни. Нямам време да се занимавам сам, а зная, че е доста пипкава работа да се свалят кори, да се проследяват кабели, контакти и т.н. Искам да оставя колата на някой, който си разбира от работата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #2 Отговорено 15 Ноември, 2010 Аз ползвам услугите на един майстор, доволен съм от него, 0893327800 - Ицо. Обади му се и му обясни проблема.Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesso_varna 167 #3 Отговорено 16 Ноември, 2010 Аз ползвам услугите на един майстор, доволен съм от него, 0893327800 - Ицо. Обади му се и му обясни проблема.Поздрави Благодаря ти, Митко! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове