Ванкича 5 #1 Публикувано 7 Ноември, 2010 Помагаите,къде се връзват жълто-черните кабели на инжекторите защото гледах ОБД1 схемата на инсталацията и там я дава да отиват към А25 и Б1 на компа. Дали е тъка ми е въпроса защото сега съм ги вързъл по друг начин и пак работят,но ми се струва малко измамно тъка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #2 Отговорено 7 Ноември, 2010 Важното е да са вързани на някакъв плюс, който го има постоянно като завъртиш и на контакт и на стартер, пък няма значение къде си ги фанал. п.п. Ако си гледал пинаута за обд1 от форума да ти отбележа че B1 е сгрешено, написано е Power Ground, а фактически не е маса ами си е захранване. Абревиатурата обаче е правилна, IGP1 - IGnition Power1. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ванкича 5 #3 Отговорено 8 Ноември, 2010 Благодаря,колега Аз съм ги вързал точно както си обяснил,като дам контакт тогава да работят от някъкав плюс ги хванах.Притесняваше ме да не направя някоя беля. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове