Jump to content
DohcVtec

какъв беше този проблем

Recommended Posts

какъв беше този проблем гледам доста хора се оплакват няма им ги постовете и доста теми са изчезнали
моля отговорете ни на въпроса макар че ще има доста повече въпроси :lol:
не искам да правя проблем на никой, нито пък да се дразня с някой
просто си задавам въпроса в хонда обществото

след това може да ми бие някой уорна ;)
но не се здържам вече....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

добре има тема за постовете ами темите ???? и когато искаам да видя някой тема този който я е пуснал защо се изписва че е гост а друг път не е гост ??? най случайно гост_ACCORD VTEC_* ???? защо е така

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май не ебаваш да четеш? ;)

Такааа колеги. Сега ще ви светна по въпроса. Форума от доста време насам сте забелязали, че е бъгав. Има леек технически проблем, заради обновяването ( което още изобщо НЕ е готово), за което молим да ни извините. Срещу никой от вас няма тайна конспирация да трием теми на поразия, лични съобщения (спокойно, нямаме достъп до тях :lol: ) и т.н. Това е общо казано. Сега да обясня за днес. Аз НЕ участвам пряко в цялата операция, защото не съм компютърен специалист. Обаче се досещам какво е станало. Има едно нещо на което му викат Restore point. Пояснявам - дадена система работи,работи и в даден момент се скапва. Какво правим? Ами задаваме й да се върне към даден момент (вчера примерно) и да започне да работи както тогава. Затова сега на всеки му лиспва по нещо. Целия днешен ден все едно го е нямало. Часовникът е върнат, ако мога така да се изразя. Ще помоля за мааалко повече търпение. Извинявам се за неудобствата и за закъснялото обяснение.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Витек, бях помолил само за търпение. Спокойно, ще си получиш всичките отговори. А за грешният раздел няма да коментирам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...