Jump to content
pano

Въпрос за скорости на Bmw

Recommended Posts

Колеги изпадна ми една чисто нова скоростна кутия за BMW Е36 и ми трябва някакво инфо за нея,а също така и колко би струвала ако се продаде.

Ето и снимка на кутията

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Питаш на грешното място - правиш си една регистрация в БМВ форума и там ще получиш нужната информация! На кутията пише за какъв модел е!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега или помогни или недей да ми даваш акъл,къде да пиша,то има кой да го решава това.Има доста хора тука които се занимават с BMW-та,така че щом съм я пуснал тука темата значи мисля,че ще ми се помогне.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега или помогни или недей да ми даваш акъл,къде да пиша,то има кой да го решава това.Има доста хора тука които се занимават с BMW-та,така че щом съм я пуснал тука темата значи мисля,че ще ми се помогне.

хаха,чак пък се и караш :blink: ще ти дам друг акъл дето също сигурно няма да го искаш-звъниш в дару кар и питаш колко струва тази кутия чисто нова.ще получиш отговор 4000лв примерно и можеш спокойно да я пуснеш за 2000лв в БМВ форума-евтинийка :D и в ауто плюс могат да ти дадат цена за същата.иначе не знам колко и какви са тия хора дето имат регистрации в хонда форума,пък разбират от БМВ,по-скоро няма такива.особено да знаят наизуст по код на кутията на какви коли се слага.рови си в нета някъде и това е.пуснах отговорът от чужд профил, prelude съм ако те интересува. Редактирано от meche_s_tesla

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ае ве "хората с БМВ-тата" къде сте да дадете акъл на колегата, че тои не е от планетата ЗЕМЯ! Чак пък ми се и кара както каза колегата,ами че правилно съм те насочил къде да отидеш!! Кво повече от тва искаш...на кутията си пише за какъв модел е,остава да разбереш и цената,което наи добре ще е да попиташ в БМВ ФОРУМА!П.П Някои да ми каже имам една Ц Класа 1.8 бензин 98г. на части...та някои знае ли как вървят частите да я разподавам че пречи в гаража...! :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...