paRADOx 1011 #1 Публикувано 5 Ноември, 2010 И така, след като вече се сдобих с двутактовата машина, дойде и времето за тестване. Всичко беше просто прекрасно - всеки ден ходих до реката и обратно с него, дори и сняг ме затрупа, но учудващо Трабантът си пърпореше и не спираше да върви. Вместо да говоря ето снимков материал + едно видео. ето и първият ми улов затрупа ме и сняг ...но и това не бе проблем за Трабанта VIDEO TRABANT OFFROAD - WINTER (пп: единствената радиостанция с музика в Родопите е Веселина ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #2 Отговорено 5 Ноември, 2010 Радо, не си разкрил и 30% от потенциала на тази машина. Повярвай ми ще останеш много очуден какво още може тази кола. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #3 Отговорено 5 Ноември, 2010 Аз се кефя, защото ми върши работа по предназначение, не ми създава никакви проблеми, и ми пести наистина много пари. Страхотно доволен съм засега, а от тук нататък бензин+масло и...наслука. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorjo 8 #4 Отговорено 5 Ноември, 2010 Както каза Капоне-има още какво да видиш от ГДР машините.Просто защото и аз знам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #5 Отговорено 5 Ноември, 2010 Абе тая другата кола до Трабито каква е ?? Очакваме 3-та серия: " С Трабанта на лов за глигани !" Ама искам глигана да го разчекнеш на предния капак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #6 Отговорено 6 Ноември, 2010 @'teror1sta' Тая другата кола е за лов на други рибки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове