AaaareS 0 #1 Публикувано 1 Ноември, 2010 Така! Дами и Господа (надявам се има и дами, дано не сме само кочове ) Ето какъв ми е въпросът: Мисля да смъкна от на дядото старата ладичка газовата уредба и ме интересува какво точно ще трябва да докупя за да мога да я скалъпя на бегачката П.С.: на ладичката не е слаган смесител а маркучите са директно натикани във въздушния филтър през 2 дупки! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AaaareS 0 #2 Отговорено 2 Ноември, 2010 Хайде кажете де !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Very Fast Coupe 1 #3 Отговорено 2 Ноември, 2010 Здравей колега,Ще ти трябва смесител(мисля че така се казва но не съм 100%), който се монтира точно преди въздушния колектор. Не знам какъв ти е изпарителя, но мисля че ще стане, понеже трябва да е вакуумен, а на теб точно такъв ти трябва. Също може би някоя и друга тръба ще ти трябва, но това трябва на място да се прецени...Ще се радвам ако съм бил полезен...аз имам газова, но ми я монтираха нова и не знам точно какви са отделните чарколяци, но ще разгледам и ще пиша пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AaaareS 0 #4 Отговорено 2 Ноември, 2010 Благодаря колега !!! значи да се захващам със сервизиране на старата уредбичка и живот и здраве да се захващам с монтажа !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове