Jump to content
sante

Счупих някаква пластмасова пластинка на вратата на Сивика си!

Recommended Posts

Без да искам в бързането си на една бензиностанция защипах колана с вратата и дърпах, дарпах. Е не го издърпах(женски му работа),но като отворих вратата, за да си взема все пак колана една малка черна пластмасова частичка падна на земята. Сега бордовия компютър показва постояно, че вратите са отворени и лампичката на алармата свети в червено(ако вобще имам аларма,не съм сигурна). Опитах се да залепя пластинката с моментно лепило ;) , ама не става. Или лепилото е скапано или просто не става по този начин. После се опитах да развия цялата част, за да я взема и да питам по магазините за части дали имат такова чудо :blink:, обаче се оказа че е свързано с няква жица и го върнах на мястото му. Забелязах, че всичките врати имат такива черни пластинки. Та въпроса ми е "Що е то?" и как да го оправя, не че болка за умиране ама ме дразни да ми свети в червено, че вратите са отворени пък те не са.

Редактирано от sante

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е ключето дето следи дали са отворени вратите, Най-лесно може да си го оправиш като го смениш. Щом вратата се отвори ключето подава маса и така алармата и "колата" разбира че вратата е отворена. Най-вероятно след като се е премазало е окъсило и заради това ти отчита отворена врата. Кабелчето трябва да е на обувка така че няма страшно. Нищо важно не си прецакала :blink: На първо време може просто да откачиш кабела за да ти работи коректно алармата обаче внимавай да не да падне кабелчето в гредата че тогава може да видиш зор докато го извадиш.

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От къде мога да си купя такова контактно ключе и скъпо ли е ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отиваш на една ХОНДА среща в София и ти я оправят колегите , добра идея немислиш ли ? Питаи колегите от автоморгите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напиши точния модел на колата (модел, година и т.н.) и предполагам все ще се намери някой да ти подари една такава джаджа :) Може да си пуснеш и тема в този раздел: http://forums.hondabg.com/index.php?showforum=28

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сиреч англишманка :) . Обаждаш се на 0896 970 709 търсиш Жоро и му казваш че фена ти е дал номера и му обясняваш кво ти трябва .Мисля че има и ще помогне .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сиреч англишманка :) . Обаждаш се на 0896 970 709 търсиш Жоро и му казваш че фена ти е дал номера и му обясняваш кво ти трябва .Мисля че има и ще помогне .

Дано този Жоро е от София, че инак става сложна работата. Вероятно ще се наложи и да ми го монтира, че с тез две леви ръце не знам докъде ще го докарам. Мъжа ми дори шофьорска книжка няма, карам го на предната седалка като багаж, като отговаря само за музиката в колата. За всичко се блъскам сама и колицата сама си я избрах, пък тя се оказа доста читава. Много си я харесвам, направо ми влезе в кръвта. Карала съм разни коли. Напоследък джитках с Хюндая на баща ми който е чисто нов още му изплаща лизинга, но не може се сравнява с моята 14 годишна Хондичка-англишманка ;) .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...