kiky 0 #1 Публикувано 26 Октомври, 2010 (Редактирано) Решил съм да си взема Хонда Сивик VTi.Четох насам натам, че колата не е лоша.А Вие Хонда фенове какво ще кажете. Редактирано 26 Октомври, 2010 от kiky Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda symphony 8 #2 Отговорено 26 Октомври, 2010 Не е баш тъй, колата е с недостатъчно мощност, бавно ускорява, трудно се вкарва в обороти, недостатъчно стабилна е, гори много а върви малко. Аби с две думи не става, или става но ако си пенсионер и ходиш веднъж седмично до лозето. По добре си земи някое пунто чист карбуратор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #3 Отговорено 26 Октомври, 2010 ;) :wub: Ей такива теми са ми любими...Добре де, след като това е върховата модификация на модела с най-много мощност, ти как мислиш - ще върви ли? И какво мнение очакваш в хонда форум? Задай по-конкретни въпроси, а не върви ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kiky 0 #4 Отговорено 26 Октомври, 2010 Сега карам Мерцедес 190Е с 4 карбуратора.Ама ми се иска да го сменя.Примерно проблем с окачването нещо по двигателя.Както 525tds i 325 tds патят с глави и помпи.Така тоя Сивик има някои си дефект за модела. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman4o 0 #5 Отговорено 26 Октомври, 2010 Сега карам Мерцедес 190Е с 4 карбуратора.Ама ми се иска да го сменя.Примерно проблем с окачването нещо по двигателя.Както 525tds i 325 tds патят с глави и помпи.Така тоя Сивик има някои си дефект за модела. Както биха ти отговорили и други колеги и аз да ти кажа просто че това "Honda",за дефектен двигател на Втй-ка лично аз не съм чувал. Аз карам Втй-ка от 3г. и съм много доволен.Сменил съм само стандартните консумативи и нищо друго само Кеф. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #6 Отговорено 26 Октомври, 2010 Еми като гледам си се ориентирал към 5-то поколение (EG) - колите са старички вече. Гледай за ръжда по веждите и отзад до номера - там избива най-често. Покарай колата и виж дали не хъркат скоростите, че скоростна кутия на Б серия мотор е 700-800 лв и трудничко се намират. На повечето сивици йм тропат кормилните рейки, но това не е болка за умиране - ако не тече не е фатално. Фаровете също са малко калпави - не светят много добре - решението е или афтърмаркет фарове с лупи и ксенон или по-добри крушки на фабричните фарове. Намерил ли си конкретна бройка или питаш по принцип? Аз лично бих ти препоръчал колата, на колегата Iceman4o - виждал съм я и на живо и е доста запазен екземпляр. Като цяло двигателите на Хонда са изключително здрави. Важно е може би да се спомене, че обслужването не е скъпо, и примерно водните помпи не са консуматив - не е задължително да я сменяш, докато не се развали. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ocean 2 #7 Отговорено 26 Октомври, 2010 Колега,само ще ти кажа че няма кола с толкова нисък разход на гориво като за вървежат и.Коя немска или френска кола със 160-170кс.ще гори 8л.извън градскоКато купуваш гледай га не пуши от ауспуха и да не е удряна,другото се оправя по лесно.п.п.325tds(525tds) страда и от диферентна шайба на коляновоя вал,става мазало ако се скъса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #8 Отговорено 26 Октомври, 2010 Аз от моито ЕГ9 съм доволен 3-4 години вече.Ако не бях доволен да съм го сменил 100 пъти за нещо по добро.(За цена вървеж качество мисля че е много добре) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове