Jump to content
kiky

Хонда Сивик

Recommended Posts

Решил съм да си взема Хонда Сивик VTi.Четох насам натам, че колата не е лоша.А Вие Хонда фенове какво ще кажете.

Редактирано от kiky

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е баш тъй, колата е с недостатъчно мощност, бавно ускорява, трудно се вкарва в обороти, недостатъчно стабилна е, гори много а върви малко. Аби с две думи не става, или става но ако си пенсионер и ходиш веднъж седмично до лозето. По добре си земи някое пунто чист карбуратор.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:wub:;) ;) :rolleyes:;):wub: :wub: Ей такива теми са ми любими...Добре де, след като това е върховата модификация на модела с най-много мощност, ти как мислиш - ще върви ли? И какво мнение очакваш в хонда форум? Задай по-конкретни въпроси, а не върви ли?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега карам Мерцедес 190Е с 4 карбуратора.Ама ми се иска да го сменя.Примерно проблем с окачването нещо по двигателя.Както 525tds i 325 tds патят с глави и помпи.Така тоя Сивик има някои си дефект за модела.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега карам Мерцедес 190Е с 4 карбуратора.Ама ми се иска да го сменя.Примерно проблем с окачването нещо по двигателя.Както 525tds i 325 tds патят с глави и помпи.Така тоя Сивик има някои си дефект за модела.

Както биха ти отговорили и други колеги и аз да ти кажа просто че това "Honda",за дефектен двигател на Втй-ка лично аз не съм чувал. Аз карам Втй-ка от 3г. и съм много доволен.Сменил съм само стандартните консумативи и нищо друго само Кеф.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми като гледам си се ориентирал към 5-то поколение (EG) - колите са старички вече. Гледай за ръжда по веждите и отзад до номера - там избива най-често. Покарай колата и виж дали не хъркат скоростите, че скоростна кутия на Б серия мотор е 700-800 лв и трудничко се намират. На повечето сивици йм тропат кормилните рейки, но това не е болка за умиране - ако не тече не е фатално. Фаровете също са малко калпави - не светят много добре - решението е или афтърмаркет фарове с лупи и ксенон или по-добри крушки на фабричните фарове. Намерил ли си конкретна бройка или питаш по принцип? Аз лично бих ти препоръчал колата, на колегата Iceman4o - виждал съм я и на живо и е доста запазен екземпляр. Като цяло двигателите на Хонда са изключително здрави. Важно е може би да се спомене, че обслужването не е скъпо, и примерно водните помпи не са консуматив - не е задължително да я сменяш, докато не се развали.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега,само ще ти кажа че няма кола с толкова нисък разход на гориво като за вървежат и.Коя немска или френска кола със 160-170кс.ще гори 8л.извън градскоКато купуваш гледай га не пуши от ауспуха и да не е удряна,другото се оправя по лесно.п.п.325tds(525tds) страда и от диферентна шайба на коляновоя вал,става мазало ако се скъса.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз от моито ЕГ9 съм доволен 3-4 години вече.Ако не бях доволен да съм го сменил 100 пъти за нещо по добро.(За цена вървеж качество мисля че е много добре) :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...