raishauer 2 #1 Публикувано 23 Октомври, 2010 Бихте ли ми подсказали кое изпъва пистовия ремък който минава през климатик хидравлика и тн. 2.0 i v-tec Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda-fiat 6 #2 Отговорено 23 Октомври, 2010 ролката трябва да е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PETE_TONG 23 #3 Отговорено 24 Октомври, 2010 Каква е колата,година ,двигател коне ми дай и ще ти пусна направо графика на това което искаш!??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
raishauer 2 #4 Отговорено 24 Октомври, 2010 Honda Stream 2002 2.0i V-TEC 156кс Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PETE_TONG 23 #5 Отговорено 30 Октомври, 2010 (Редактирано) Honda Stream 2002 2.0i V-TEC 156кс Благодаря предварително Ето ти диаграмата на ремъчното задвижване на пситовия ремък. Номер 3 ти е ремъчния обтегач и всичко което е към закрепването му .Ролката е номер 4,а това е оригиналния му номер : 31170-PNA-013 Редактирано 30 Октомври, 2010 от PETE_TONG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
raishauer 2 #6 Отговорено 30 Октомври, 2010 Добре де защо тогава когато развия болт №15 на гумения тампон не охлабва ремъка,дали има още някой скрит болт който ми бяга от погледа. А мястото за оглеждане е огранечено Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PETE_TONG 23 #7 Отговорено 31 Октомври, 2010 Нямам идея как е на практика братле,самия обтегач трябва да е със една спираловидна пружина вътре и е капсалован. Пробвай да охлабиш болт номер 14! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове