Jump to content
waterwet

Марка кормилен накрайник за Акорд 6 ген.?

Recommended Posts

Здравейте,имам нужда от помощ за избор на кормилен накрайник или по-точно 2 външен и вътрешен, че не съм сигурен кой от двата е (като застана под колата повдигната на крик и размърда комшията предна дясна гума чукането се чува по-високо, като от вътр. кормилен накрайник) и смяна на тампони е неизбежна ми се струва. Тампоните са на поносими цени в Бултрако, но оригиналните кормилни накрайници ми се струват не точно адекватни на пазара. Проверих и търсачката, но от 6 теми, които зачетох видях само в една да пише марка и то за Сивик - АСметал-турски. До сега имаше леко почукване, но от днес усетих едно "тацуване" на предницата и се нуждае колата от спешно лечение.Мерси предварително!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Такааа значи като цяло излиза че 555 ще са най-добрия вариянт ;) Ако се сетите още нещо казвайте колеги че пролет идва трябва да се сменят :thumbs1:

П.П. От Тук.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

sebulba,благодаря за линка!Ти имаш ли наблюдения да допълниш нещо :thumbs1: , че си с опит, предвид постовете ти, които съм чел във форума на Хонда и този на Роувър!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз препоръчвам MOOGИмат повечето неща по окачването за Акорд. :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...