waterwet 8 #1 Публикувано 22 Октомври, 2010 Здравейте,имам нужда от помощ за избор на кормилен накрайник или по-точно 2 външен и вътрешен, че не съм сигурен кой от двата е (като застана под колата повдигната на крик и размърда комшията предна дясна гума чукането се чува по-високо, като от вътр. кормилен накрайник) и смяна на тампони е неизбежна ми се струва. Тампоните са на поносими цени в Бултрако, но оригиналните кормилни накрайници ми се струват не точно адекватни на пазара. Проверих и търсачката, но от 6 теми, които зачетох видях само в една да пише марка и то за Сивик - АСметал-турски. До сега имаше леко почукване, но от днес усетих едно "тацуване" на предницата и се нуждае колата от спешно лечение.Мерси предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 22 Октомври, 2010 Такааа значи като цяло излиза че 555 ще са най-добрия вариянт Ако се сетите още нещо казвайте колеги че пролет идва трябва да се сменят П.П. От Тук. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
waterwet 8 #3 Отговорено 22 Октомври, 2010 sebulba,благодаря за линка!Ти имаш ли наблюдения да допълниш нещо , че си с опит, предвид постовете ти, които съм чел във форума на Хонда и този на Роувър! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nautical 1 #4 Отговорено 22 Октомври, 2010 Аз препоръчвам MOOGИмат повечето неща по окачването за Акорд. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове