blembo 1 #1 Публикувано 20 Октомври, 2010 здравейте искам да попитам какво бихте препоръчали за съединител марка цена..понеже видях няколко цени ,но ми се струват малко не реални за колата... Valeo к-кт 738лева и EXEDY к-кт 550лева!!колата е хонда сивик 1.4is 90hp d14a4 мотор... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chirenski 18 #2 Отговорено 20 Октомври, 2010 за 738лв може в Хонда да ти го сменят и сложат оригинален, иначе аз карам с Валео от Евро 07 за около 200лв комплекта за 1 година никакви проблеми съм нямал/м с него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozacc 13 #3 Отговорено 20 Октомври, 2010 Бах м**** 738лв.... а аз се оплаквам, че на мен ми искат 480лв за комплект с монтаж.... За 700лв вече коли продават Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #4 Отговорено 20 Октомври, 2010 Пич, кажи им на тея да се застрелят Както каза chirenski: 200-250 комплект с лагер на Валео. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PETE_TONG 23 #5 Отговорено 20 Октомври, 2010 (Редактирано) Пич, кажи им на тея да се застрелят Както каза chirenski: 200-250 комплект с лагер на Валео.Аз му обясних на лично на колегата ,със който се познаваме какво да вземе и във каква комбинация ,и ще остане адски доволен . Записвай номерата които ти дадох,и ела да ти дам едно комплектче за 200лв със феродов EXEDY и си свиркай! П.П. Китайско или корейско валео няма да си сложа на колата посмъртно Френското е поносимо като качество,но пък за сметка на това цената е потресаваща. EXEDY феордов със SECO притискател и NACHI лагер е най-добрата и евтина комбинация която може да се събере,за да издържи на бой! Редактирано 20 Октомври, 2010 от PETE_TONG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blembo 1 #6 Отговорено 21 Октомври, 2010 мерси много на всички колеги ,които веднага помогнаха и най-вече PETE-TONG ,който обясни точно какво и от къде да си взема та тези ,които му искат 738 лева за съединителя може да си почакат още да се върже някой Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове