Jump to content
blembo

Съединител смяна?!

Recommended Posts

здравейте искам да попитам какво бихте препоръчали за съединител марка цена..понеже видях няколко цени ,но ми се струват малко не реални за колата... Valeo к-кт 738лева и EXEDY к-кт 550лева!!колата е хонда сивик 1.4is 90hp d14a4 мотор...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за 738лв може в Хонда да ти го сменят и сложат оригинален, иначе аз карам с Валео от Евро 07 за около 200лв комплекта за 1 година никакви проблеми съм нямал/м с него.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бах м**** 738лв.... а аз се оплаквам, че на мен ми искат 480лв за комплект с монтаж.... За 700лв вече коли продават :):D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пич, кажи им на тея да се застрелят :)

Както каза chirenski: 200-250 комплект с лагер на Валео.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пич, кажи им на тея да се застрелят Както каза chirenski: 200-250 комплект с лагер на Валео.

Аз му обясних на лично на колегата ,със който се познаваме какво да вземе и във каква комбинация ,и ще остане адски доволен . Записвай номерата които ти дадох,и ела да ти дам едно комплектче за 200лв със феродов EXEDY и си свиркай! :P П.П. Китайско или корейско валео няма да си сложа на колата посмъртно:P Френското е поносимо като качество,но пък за сметка на това цената е потресаваща. EXEDY феордов със SECO притискател и NACHI лагер е най-добрата и евтина комбинация която може да се събере,за да издържи на бой! :) Редактирано от PETE_TONG

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мерси много на всички колеги ,които веднага помогнаха и най-вече PETE-TONG ,който обясни точно какво и от къде да си взема :plane: та тези ,които му искат 738 лева за съединителя може да си почакат още да се върже някой ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...