Jump to content
Borislav_STZ

Джанти 15-ки 4по100 ЕТ 35

Recommended Posts

Здравейте колеги пускам тази темичка само че без снимки защото нещо не мога да се оправя с качването на снимките и ще помоля някой ако може да ми помогне да пише на скайп Beborancho_87 .

Така сега да кажа за джантите . Джантите са с гуми за още един сезон 195/50/15 без никакви кривини и заварки и т..н имам ги от 3 години всеки път като съм сменял гуми съм ги балансирал всичко никога не съм ги изправял което ме навежда на мисълта че са адски здрави защото съм се думкал доста пъти в дупки което е нормално за българия, много са леки ми е направило впечатление . Единствената причина поради която ги продавам е че правихме тунинг на колата и се наложи да сложа 16-ки защото тези изглеждат супер малки на фона на големите брони . боядисвал съм ги преди 2 години нямат никакви забележки освен една драскотина на задна дясна която е почти незабележима . Марката е алует имат си и капачки който аз съм свалил защото ги харесвам повече без тях :worthy: .Цената е 380 лв без бартери!

И предварително благодаря и се надявам някои да ми помогне с качването на снимки.

я да пробваме

Публикувано изображение

Uploaded with ImageShack.us

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

ОХХХХ телефон съм забравил 0895-45-87-59 Борислав

Редактирано от misho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...