Jump to content
Red Line

5 или 4 г сивик турбо

Recommended Posts

Добър ден на всички сега само като замисъл с един приятел сме замислили турбиниране на сивик. Понеже сме начинаещи искам да попитам 1 за турбиниране коя кола е по добре 5 г или 4г сивик2 трябвали да се подсилва двигател или купето и ако трябва как3 и каква турбинка да сложим :lol:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз що си мисля че по-важно какъв е двигателя, който ще турбинирате , а не коя генерация е колата. Ако щете и Леген турбинирайте , какво общо има ? Може да подсилвате може и да не подсилвате. Може да сложите малка, може и голяма турбинка. Както ви е кеф :huh:

Ще ти отговоря ако ти ми отговориш :lol: Харесал съм си две гуми и 1 сд , дали ще ми вършат работа точно тия ? :lol::(:D

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

темата е за триене

Редактирано от civicheto95

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми аз нямам турбо, но моето мнение е момчета с тема няма да стане работата :huh:Бях попитал един ден - гледам продава се турбина за 350лв не помня кого питах тогава и му викам - става ли да си я сложа и да имам турбо, а аз съм със сток д14а3 :lol: , човека ми отговори - НЕ:lol: и от там спрях да питам и само чета, чета и общо взето нищо не ми е ясно, но поне разбрах че за да се турбинира не става със слагането на турбо кита и газ има много работи които се правят преди и след турбинирането, за пари да не говорим, ясно е че е скъпо турбинирането.Първо трябва да обясните с какво разполагате и докъде искате да стигнете, защото има и бързи атмосферки,зависи вие какво търсите.Пътя е дълъг, труден и много демотивиращ на моменти, тей като каквото и да направиш никога няма да си най- бързия :(.Малко комерсиален отговор, но такъв е и въпроса. Поздрави и аз ви съветвам като ще правите наистина такива работи се срещнете с хората които ги правят и говорете лично - фейс то фейс, след 10я пост тука ще трябва катинар.Мое мнение не искам да ангажирам никой с него :)

Редактирано от Dominiko

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Terorista и Dominiko са ти отговорили по начина, по който е зададен въпроса. За да решиш какво ще правиш трябва първо да решиш какви цели ще гониш, за какво ще използваш колата и с какви финанси разполагаш. Това са ти отправните точки за проекта. След това разгледай из форума какво са правили колегите и какво са постигнали, а когато намериш проект, който е максимално близък до твоя ще имаш и кого да питаш на 4 очи. Аз лично така съм процедирал с моя проект и резултата е на лице. Има много знаещи хора в този форум и вярвам, че всеки би помогнал, но само ако се обърнеш към него с ясни въпроси и цел.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...