Jump to content
mitak72

Прoблеми в мотора

Recommended Posts

Колеги имам CRV - 98 g2000 16 вентилаСлед като захладня оборотите паднаха до 500 и смених въздушнияг филтър (колата се кара на газ и бензин)оборотите и при двата вида гориво бяха ниски.Жена ми е посетила сервиз АДИ 98регулирали са клапаните (Бяха регулирани преди 12 000 км)сега колата тресе и въобще не може да се кара.Помагайте с идеи, съвети и т.н. че вече 3-ти ден спа на терасатаБлагодаря

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега провери дали не смърка въздух от някъде и ако не,провери стъпковия мотор..С каква уредба си,ако си с обикновенна имало ли е детонации?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като ти се е скапала кирилицата форума си има вградена кирилица.

Горния десен ъгъл на браузъра:

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

брат извинявай ме за офффа ама кви са тиа майстори ръчкали ти колата нищо не направили даже по зле и кво хайде чао баси майката стъпковото моторче е на смукатела цилиндрично трябва да е щото не съм убеден как е на цр-в в него трябва да влизат два маркуча за антифриз (охлаждането) и една букса може и някои друг маркуч но него няма кво да го правиш според мен освен да го чистиш или смениш с ново но то ако проблема е в него ако го закачиш да му направят диагностика веднага ще излезе дали е от него или не виж в някой по компетентен сервиз те съветвам аз :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А за коя част на България ? :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разгледай тази тема. Хората са специалисти и ще ти помогнатСервиз

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

клапани на жаргон ;):D