mitak72 0 #1 Публикувано 15 Октомври, 2010 Колеги имам CRV - 98 g2000 16 вентилаСлед като захладня оборотите паднаха до 500 и смених въздушнияг филтър (колата се кара на газ и бензин)оборотите и при двата вида гориво бяха ниски.Жена ми е посетила сервиз АДИ 98регулирали са клапаните (Бяха регулирани преди 12 000 км)сега колата тресе и въобще не може да се кара.Помагайте с идеи, съвети и т.н. че вече 3-ти ден спа на терасатаБлагодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
x-ray 0 #2 Отговорено 15 Октомври, 2010 Колега провери дали не смърка въздух от някъде и ако не,провери стъпковия мотор..С каква уредба си,ако си с обикновенна имало ли е детонации? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitak72 0 #3 Отговорено 15 Октомври, 2010 Като ти се е скапала кирилицата форума си има вградена кирилица. Горния десен ъгъл на браузъра: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CLERO 8 #4 Отговорено 15 Октомври, 2010 брат извинявай ме за офффа ама кви са тиа майстори ръчкали ти колата нищо не направили даже по зле и кво хайде чао баси майката стъпковото моторче е на смукатела цилиндрично трябва да е щото не съм убеден как е на цр-в в него трябва да влизат два маркуча за антифриз (охлаждането) и една букса може и някои друг маркуч но него няма кво да го правиш според мен освен да го чистиш или смениш с ново но то ако проблема е в него ако го закачиш да му направят диагностика веднага ще излезе дали е от него или не виж в някой по компетентен сервиз те съветвам аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitak72 0 #5 Отговорено 15 Октомври, 2010 Благодаря дайте някой читав сервиз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #6 Отговорено 15 Октомври, 2010 А за коя част на България ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitak72 0 #7 Отговорено 15 Октомври, 2010 за София аз по принцип съм от Ямбол,но колата е в Сф Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radeon4o 22 #8 Отговорено 15 Октомври, 2010 Разгледай тази тема. Хората са специалисти и ще ти помогнатСервиз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARADOX_sf 126 #9 Отговорено 15 Октомври, 2010 Какво е 16 вентила? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #10 Отговорено 15 Октомври, 2010 клапани на жаргон Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове