gamencerista 53 #1 Публикувано 14 Октомври, 2010 Колеги нещо ми прещрака да освежа таблото и тапицериите на вратите. За таблото обаче като разучих трябва да се шприцова защото е релефно, след това да се фиксира и чак тогава да се боядисва. Сега обаче си мисля дали няма с някой препарат да мога да върна блясъка на релефната част и да боядисам само пластмасите.А за тапицериите на вратите се чудя как точна да ги тапицирам с какъв плат, като материя, като цвят съм се спрял на сиво и черно.Релефната част на таблото и вратите да си е черна, а пластмасите и останалата част от вратите да е сива.След време обмислям и тапициране на предните седалки в сиво и черно, и пролета да облепя предния капак с карбоново фолио или да му прекарам две черни ленти през цялата гола.Цвета на колата мислех да го правя синьо и черно, но ще си остане сива, както си е сега.Приемам всякакви упреци и напътствия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alex civic 1 #2 Отговорено 14 Октомври, 2010 колега таблото и корите с боя за кожа само трябва да зачистиш хубаво и мажеш с гъбичка колегата p0n1X е направил така честно да ти кажа таблото никога неможеш да разбереш че е намазано с боя за кожа и че е било сиво от преди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chooby 13 #3 Отговорено 31 Октомври, 2010 тва с боядисването нещо не ме кефи, още повече че боята трябва да е много добра и детаилите да са перфектно почистени. тва за да не се обели лятото от жегата и пак се съмнявам да изката много време. колкото за тапицирането- сиво и черно е добра комбинация стига да се вписва с останалото вътре в колата. ако искаш виж моята как изглежда на http://chooby.snimka.bg .първите няколко снимки са.а карбона изглежда много готино ама е малко скъп - говоря за хобаво фолио. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове