Jump to content
gamencerista

Боядисване на таблото

Recommended Posts

Колеги нещо ми прещрака да освежа таблото и тапицериите на вратите. За таблото обаче като разучих трябва да се шприцова защото е релефно, след това да се фиксира и чак тогава да се боядисва. Сега обаче си мисля дали няма с някой препарат да мога да върна блясъка на релефната част и да боядисам само пластмасите.А за тапицериите на вратите се чудя как точна да ги тапицирам с какъв плат, като материя, като цвят съм се спрял на сиво и черно.Релефната част на таблото и вратите да си е черна, а пластмасите и останалата част от вратите да е сива.След време обмислям и тапициране на предните седалки в сиво и черно, и пролета да облепя предния капак с карбоново фолио или да му прекарам две черни ленти през цялата гола.Цвета на колата мислех да го правя синьо и черно, но ще си остане сива, както си е сега.Приемам всякакви упреци и напътствия.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега таблото и корите с боя за кожа само трябва да зачистиш хубаво и мажеш с гъбичка колегата p0n1X е направил така честно да ти кажа таблото никога неможеш да разбереш че е намазано с боя за кожа и че е било сиво от преди

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тва с боядисването нещо не ме кефи, още повече че боята трябва да е много добра и детаилите да са перфектно почистени. тва за да не се обели лятото от жегата и пак се съмнявам да изката много време. колкото за тапицирането- сиво и черно е добра комбинация стига да се вписва с останалото вътре в колата. ако искаш виж моята как изглежда на http://chooby.snimka.bg .първите няколко снимки са.а карбона изглежда много готино ама е малко скъп - говоря за хобаво фолио.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...