chopper1969 5 #1 Публикувано 12 Октомври, 2010 Здравейте! Къде в управлението мога да бръкна за да увелича интервала на чистачките? Сега е около 4 сек. искам да е около 7-8 сек за постоянно. Предполагам че трябва да се променят параметрите на някои резистор или тример...интересува ме къде се намира. Колата е Сивик 5ген. 94 г. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #2 Отговорено 12 Октомври, 2010 Има една кутия която се намира на задната част на таблото за бушони под волана. Мисля че се води Control Unit. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LAMER 82 #3 Отговорено 12 Октомври, 2010 (Редактирано) Този Control Unit и интервала, на задната чистачка ли управлява? Редактирано 12 Октомври, 2010 от LAMER Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #4 Отговорено 12 Октомври, 2010 Не съм сигурен за задната, защото 5-ген маи нямат интервал на задната чистачка? Вероятно питаш за 6-та ген? Все пак в сервизните книжки ще намериш сигурен отговор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LAMER 82 #5 Отговорено 12 Октомври, 2010 Да, за 6-та, но както каза - няма интервал(което е и дразнещото), следователно, вероятно е вързана директно, задната чистачка... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chopper1969 5 #6 Отговорено 13 Октомври, 2010 Благодаря , ще се поровя в схемата за управление в тази кутийка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове