MartyHONDA 15 #1 Публикувано 8 Октомври, 2010 (Редактирано) Реших да си покажа цялата колекция от модели на HONDA!Visit My WebsiteVisit My WebsiteVisit My Website Редактирано 8 Октомври, 2010 от MartyHONDA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #2 Отговорено 8 Октомври, 2010 Евала колега много яки модели айде, че идват празниците няма да откажа някое моделче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #3 Отговорено 8 Октомври, 2010 Браво Колега, бая си ги понасъбрал :) :lol: ПС Поиграй си и ги наснимай по-подробно че малките не се виждат добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MartyHONDA 15 #4 Отговорено 8 Октомври, 2010 В албума има снимки на част от колекцията,само по новите не съм ги наснимал! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #5 Отговорено 8 Октомври, 2010 ААААААА, луД Фен Евала! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #6 Отговорено 8 Октомври, 2010 За лудото...потвърждавам.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radko 10 #7 Отговорено 8 Октомври, 2010 Луд си, поздравявам те! Ако споделиш как се снабдяваш с тях много хора ще има благодарни. По бениностанциите все некви измислени са... От "наште" не съм виждал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_77 1 #8 Отговорено 8 Октомври, 2010 Много яки!Евала Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
k_u_d_o_s 49 #9 Отговорено 8 Октомври, 2010 Похвално колега, аз самия събирам моделчета(но от всички марки) и отскоро се специализирах в Хонда. Пожелавам ти някой ден поне няколкото от тях да са наистина в твоя гараж! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
grigor tabakov 17 #10 Отговорено 8 Октомври, 2010 Ех няма ли някаде 5 ген купе Изкам такава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B7_ 56 #11 Отговорено 8 Октомври, 2010 Много яка колекция фен съм ти вече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
r16 24 #12 Отговорено 8 Октомври, 2010 Ето това се казва истински фен. А аз къде съм тръгнал с моите 7 модела. Кога ти е отворен "музея " за посетители, колега...? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #13 Отговорено 8 Октомври, 2010 Страхотна колекция! Браво, колега! Големият Type R го имам и аз, само че трябва да го вкарам малко в бокса , едното му оченце не работи Поздрави! Продължавай да увеличаваш автопарка! :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #14 Отговорено 8 Октомври, 2010 След като ти изгледах всите снимките те обявявам за най-врълия фен, наддали има друг с такава колекция, страхотна е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MartyHONDA 15 #15 Отговорено 8 Октомври, 2010 Състоянието на моя гараж е достигнало благодарение на:http://diecastcarsbg.comФорума за моделчета и ровенето по сайтове за детски играчки и търсене специално модели на HONDA!Очаквайте скоро и по подробни снимки! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MartyHONDA 15 #16 Отговорено 8 Октомври, 2010 Ех няма ли някаде 5 ген купе Изкам такаваПо принцип се намират в EBAY-http://toys.shop.ebay.com/?_from=R40&_npmv=3&_trksid=p3910.m570.l1311&_nkw=honda+civic&_sacat=220но трябва някой който пазарува от там,аз бих поръчал 5-6модела Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #17 Отговорено 8 Октомври, 2010 Браво колега луд фен си ти с много добра колекция. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #18 Отговорено 8 Октомври, 2010 Колекцията е лудница! Не ща да подстрекавам RCA феновете, ама тука видях нещо уникално!! цък Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GaiJin 26 #19 Отговорено 8 Октомври, 2010 Браво,колега!Страхотна колекция имаш Иначе трябва и аз да го посетя този сайт,от който казваш,че си се сдобил с количките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове