meto'o 3 #1 Публикувано 7 Октомври, 2010 Колеги както си изпреварвах 1 камион и кякакъв камък (явно) ми удари предното стъкло и направи люспа. Казаха ми, че по някакъв начин възтановявали стъклото или по скоро предотвратявали по нататъшни напукваня. Ако някой има информаця къде в Сф. могат да го оптавят ще бъда много благодарен да разбера Благодаря предварително. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
garfi 41 #2 Отговорено 7 Октомври, 2010 Дико Диков - 0898225301, 0877506106 Добре работи и идва на място или както се спазарите. За цени не знам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka_t 83 #3 Отговорено 8 Октомври, 2010 http://spukanostaklo.com/Двама приятели са се възползвали от услугите му - единия за пукнатина, другия за люспичка. Работи добре, но зависи и в какво състояние е стъклото и май най-вече колко е стара пукнатината/люспата. Идва и на адрес. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivo33 0 #4 Отговорено 8 Октомври, 2010 Аз съм доволен от тези пичове - коректни бяхаДОРА-ГЛАС ЕООДадрес: София, ул. Отец Паисий 69телефон: 02 9310808 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
meto'o 3 #5 Отговорено 8 Октомври, 2010 Благодаря момчета утре сутринта ги почвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
meto'o 3 #6 Отговорено 8 Октомври, 2010 Благодаря момчета утре сутринта ги почвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове