Jump to content
v1k7or

Сайт с данни

Recommended Posts

Колеги можете ли да дадете някой сайт с точни данни за различни марки автомобили.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега мерси, ама забравих да допълня без този сайт.Дилемата е, че спорим с един олигофрен и ми казва, че този сайт не бил верен, а като си гледам по мойта си кола всичко е вярно, но просто не му отърват данните за неговата кошница и ме дразни, и исках да сравня данните с някой друг сайт :) Мерси все пак.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Във всеки сайт има по някоя неточност ;) аз си ползвам тоя : http://avtomarket.ru/library/catalog/?class=1 Имаше един български, където да избереш марка се кликаше в/у емблемите. Запилях линка някъде и сега не мога да го намеря. Беше пак доста точен. Някой ако го знае ще съм благодарен да сподели ;)

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И в този сайт данните са същите като в руския.Мерси колеги, но не е лесно да спориш с идиот ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами колега, кажи му на тоя да си извади сам какво следва от това, че на всякъде пише едно и също ;) Той да не би да очаква да намериш сайт дето пише нещо друго ? ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз му извадих 3-4 сайта пише едно и също.В големия талон му пише, че колата му тежи 1400кг., а сигурно вече е 4ти сайт проверявам и пише, че е 1180кг.За моята кола сравнявам данните също във всички сайтове и навсякаде е абсолютно еднакво, както пише и в големия ми талон.Незнам може и аз да съм в грешка, но се съмнявам да е така след като навсякаде пише обратното ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хващай го за ушите и на някой кантар. След това да ти купи една каса бира и така ... за следващия път да не спори ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди време стигнах точно до такова решение - хванах за ушите един приятел, и последва стъпване на електронен кантар на две Хонди (за моя сметка всичко) на две редовно влизащи във спор за ускорение коли (Прелюд и Сивик) ;) И това беше, за да изясним въпроса, защо винаги пада при спор от място, или в движение ;) Разликата от 200 килограма го респектира, и повече не говорим за това ;)(в тези сайтове не се взима предвид различното оборудване на колите, и оттам грешките доста варират!)

Редактирано от pamo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе тоя паляк кара една А3-ка и ми излиза с оправдание, че колата му тежала с 300кг+, а по данни на сайтовете това не е точно така, а тежи с едва 80 кг отгоре и като сложим, че аз съм и 30 кг отгоре над него, разликата става съвсем нищожна.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...