v1k7or 34 #1 Публикувано 5 Октомври, 2010 Колеги можете ли да дадете някой сайт с точни данни за различни марки автомобили. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nicki 12 #2 Отговорено 5 Октомври, 2010 Братушките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
v1k7or 34 #3 Отговорено 5 Октомври, 2010 Колега мерси, ама забравих да допълня без този сайт.Дилемата е, че спорим с един олигофрен и ми казва, че този сайт не бил верен, а като си гледам по мойта си кола всичко е вярно, но просто не му отърват данните за неговата кошница и ме дразни, и исках да сравня данните с някой друг сайт Мерси все пак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #4 Отговорено 5 Октомври, 2010 (Редактирано) Във всеки сайт има по някоя неточност аз си ползвам тоя : http://avtomarket.ru/library/catalog/?class=1 Имаше един български, където да избереш марка се кликаше в/у емблемите. Запилях линка някъде и сега не мога да го намеря. Беше пак доста точен. Някой ако го знае ще съм благодарен да сподели Редактирано 5 Октомври, 2010 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
v1k7or 34 #5 Отговорено 5 Октомври, 2010 И в този сайт данните са същите като в руския.Мерси колеги, но не е лесно да спориш с идиот ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #6 Отговорено 5 Октомври, 2010 Ами колега, кажи му на тоя да си извади сам какво следва от това, че на всякъде пише едно и също Той да не би да очаква да намериш сайт дето пише нещо друго ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
v1k7or 34 #7 Отговорено 5 Октомври, 2010 Аз му извадих 3-4 сайта пише едно и също.В големия талон му пише, че колата му тежи 1400кг., а сигурно вече е 4ти сайт проверявам и пише, че е 1180кг.За моята кола сравнявам данните също във всички сайтове и навсякаде е абсолютно еднакво, както пише и в големия ми талон.Незнам може и аз да съм в грешка, но се съмнявам да е така след като навсякаде пише обратното Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #8 Отговорено 5 Октомври, 2010 Хващай го за ушите и на някой кантар. След това да ти купи една каса бира и така ... за следващия път да не спори Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #9 Отговорено 5 Октомври, 2010 (Редактирано) Преди време стигнах точно до такова решение - хванах за ушите един приятел, и последва стъпване на електронен кантар на две Хонди (за моя сметка всичко) на две редовно влизащи във спор за ускорение коли (Прелюд и Сивик) И това беше, за да изясним въпроса, защо винаги пада при спор от място, или в движение Разликата от 200 килограма го респектира, и повече не говорим за това (в тези сайтове не се взима предвид различното оборудване на колите, и оттам грешките доста варират!) Редактирано 5 Октомври, 2010 от pamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
v1k7or 34 #10 Отговорено 5 Октомври, 2010 Абе тоя паляк кара една А3-ка и ми излиза с оправдание, че колата му тежала с 300кг+, а по данни на сайтовете това не е точно така, а тежи с едва 80 кг отгоре и като сложим, че аз съм и 30 кг отгоре над него, разликата става съвсем нищожна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове