Jump to content
demon89

Още 1 въпрос за грешки в Ecu

Recommended Posts

Здравейте, от време на време ми светва чек лампата на таблото (обикновенно светваше 1път в седмицата,че и по-рядко и за това не съм и обръщал внимание) Днес имах свободно време и се консултирах с диод-чето за самодиагностика.Начинът по който свети е 1 премигване с дълга пауза и след това 13 бързи премигвания и това се повтаря.Ето и линк за да видите и вие http://vbox7.com/play:66d9587e .ВЪпросът ми е,начинът по който мига показва,че имам 2 грешки №1 и №13 или само номер №13?П.С. ако клипчето не тръгва,значи все още не е обработено от екипа на сайтът

Редактирано от войводата/cls

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Грешката е една 13-баро сензора :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и сонда :) Нещо спиш :D

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

значи ми показва 2 грешки 1 в баро сензорът и 1 в лабда сондата така ли?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сондата вече е сменена и пак продължава да показва същото.Някой може ли да даде малко инфо за този баро сензор-какво представлява,къде се намира и какво налягане измерва?Колата е Хонда Кончерто 94 година

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, провери връзката до сондата, Да не би да се е прецакал кабела. Баро сензора (поне на сивик) се намира под жабката на страничната колона. Прилича малко на МАР сензор. Провери го дали кабелите до там за здрави. Ако са здрави пробвай с друг Баро сензор. Ако пак се *бава има вероятност компа да се е смахнал нещо. Чипваш го и си забраняваш грешките или го сменяш с работещо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...