Jump to content
alexander74

Prelude Bb8 от смяна до смяна на масло, горяла малко под 1л

Recommended Posts

Здравейте, от 10 години карам само японски коли, не съм имал хонда, но има вероятност да взема един прелюд ББ8 99 год 2,2 и 200 коня. Колата е много запазена, живея извън БГ, там и ще се кара. В обявата, която е в един форум за японски коли, пише че е перфекнта на 150к км и т.н., но имам едно съмнение. Пише че от смяна до смяна на масло, горяла малко под 1л, и това било нормално. Така ли е това, знам че има мотори, които си горят масло и като нови. Нормално ли е да гори малко, дори и малко?Ето и самата колапрелюдпрелюдпрелюдПо принцип исках нещо със задно, но тази кола има доста силен мотор и предполагам, че е много стабилна и също е вариант. Благодаря предварително за съветите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Екстра е колата...какви пари, ако не е тайна... :) Защо си мислиш, че задното предаване е по-добро?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е по-голямо удоволствие при шофиране от задното има ли????Колата е уникална а разхода на масло е нормален и за нов такъв...

Редактирано от акад.Едмундо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С две думи е нормално, ясно. Собственика ми каза, че няма АТ система, само 4WS. Парите не са малко 6500€. Относно задното, искам малко да покарам такова и то с повечко коне. Все се каня, но за сега си карам предно, не се знае и за напред.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С две думи е нормално, ясно. Собственика ми каза, че няма АТ система, само 4WS. Парите не са малко 6500€. Относно задното, искам малко да покарам такова и то с повечко коне. Все се каня, но за сега си карам предно, не се знае и за напред.

Щом живееш извън България, бюджета не ти е критичен фактор и имаш по-голям избор на качествени екземпляри по автопазарите - отговора е един - 200SX S14a ! :o;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щом живееш извън България, бюджета не ти е критичен фактор и имаш по-голям избор на качествени екземпляри по автопазарите - отговора е един - 200SX S14a ! ;):o

Стига ме настъпва по мазола!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...