Jump to content

alexander74

Фен
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно alexander74

  • Ранг
    Начинаещ
  1. Щом живееш извън България, бюджета не ти е критичен фактор и имаш по-голям избор на качествени екземпляри по автопазарите - отговора е един - 200SX S14a ! Стига ме настъпва по мазола!!
  2. С две думи е нормално, ясно. Собственика ми каза, че няма АТ система, само 4WS. Парите не са малко 6500€. Относно задното, искам малко да покарам такова и то с повечко коне. Все се каня, но за сега си карам предно, не се знае и за напред.
  3. Здравейте, от 10 години карам само японски коли, не съм имал хонда, но има вероятност да взема един прелюд ББ8 99 год 2,2 и 200 коня. Колата е много запазена, живея извън БГ, там и ще се кара. В обявата, която е в един форум за японски коли, пише че е перфекнта на 150к км и т.н., но имам едно съмнение. Пише че от смяна до смяна на масло, горяла малко под 1л, и това било нормално. Така ли е това, знам че има мотори, които си горят масло и като нови. Нормално ли е да гори малко, дори и малко?Ето и самата колапрелюдпрелюдпрелюдПо принцип исках нещо със задно, но тази кола има доста силен мотор и предполагам, че е много стабилна и също е вариант. Благодаря предварително за съветите.
×
×
  • Създай нов...