honda16 0 #1 Публикувано 3 Октомври, 2010 колеги някои да се интересува от такива работи ?и някои които си е направил самоделки като мен да каже мнение? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 3 Октомври, 2010 Идеята за темата ? баси има и писано по въпроса поне там да се беше изцепил ,не в технически! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МиШеЛиНчО 0 #3 Отговорено 5 Октомври, 2010 Скъпичка и грозноватичка идея си намислил ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #4 Отговорено 7 Октомври, 2010 що да е скъпичка и още повече грознвата идеята на колегата????? това , че на тебе не ти харесва, не ти се дават пари или пр не ти дава право да съдиш хората аз съм си правил, добре е, харесва ми и тн и не карам никой да е на моето мнение, но и не натрапвам мнението си на никого. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jichkata 0 #5 Отговорено 28 Октомври, 2010 Мнението е изтрито заради нарушена т.1 от Правилата на форума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stasko0o 12 #6 Отговорено 31 Октомври, 2010 ае колеги аиде който може да направи едни за прелюд 4 да свирка или да даде някаква насока иначе е и аз съм на мнение че е много яко .... ама много хора много мнения някой не ги кефи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове