Jump to content
Se†heriaL

хонда тапет за ПЦ

Recommended Posts

Та оняден реших да си търся тапет на хонда за компа, обаче не намерих подходящ и реших аз да си направя един.А ето го и него: КЛИКОбаче после реших, че не ми харесва и днес реших да си направя друг. Седнах уж на бързо да пробвам нещо обаче се заиграх и накрая много ми хареса крайния резултат и го направих в 4 различни вариянта като после реших, че размера е малък и направих 5ти вариянт в двойно по-голям размер и малко по-нажежен.Ето го в 5 вариянта: КЛИККЛИККЛИККЛИККЛИКСлед това ме удари музата и се заиграх още малко с това: КЛИКСега ми се въртят още няколко идей в главата, но реших да ги пусна тези тук, пък ако има интерес ще пусна и другите като ги направя. А и на някой може да му хареса и да реши да си смени тапета :)Аз лично съм доволен от резултата. Вие какво ще кажете?

Редактирано от Se†heriaL

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добри са колега. Само едно да отбележа - защо VTEC е ледено,точно то трябва да е огнено,нали от там точно идва и силата на хонда.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами понеже вече бях направил емблемата огнена и си викам дай да напраим нещо ледено за конкуренция :) Просто така се получи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...