Jump to content
LAMER

Това какво/от какво/за какво е?

Recommended Posts

Предполагам, че на всеки се е случвало, да му попадне някоя джада/механизъм, без да знае от какво е и каква работа върши. Предлагам, който срещне този проблем, да поства снимка/описание в тази тема, а някой ако може да му помогне, да му прати ЛС, с нужното описание. След това, авторът на въпроса, цитира мнението си, с добавено "Решено" или нещо друго от този род.

Нека започна аз. Преди време(и все още) търсех външна, електрическа, бензинова помпа, от карбураторен двг. Открих човек, който твърдеше, че продава такава. Изпрати ми я, чрез куриерска агенция, при проверка помпата работеше... За моя изненада, обаче, се оказа, че въпросната помпа не дава 0.2-0.3 бара, а мноооого повече. Стигнах до извода, че е от инжекционен автомобил. Това което се пита в загадката е, от какъв автомобил, аджаба, е тази помпа, евентуално кой двигател, или какво налягане и дебит има? Интернет проучването ми, по номера, не даде резултат. Прилагам 2 снимки, на които ясно личи цялата информация, отбелязана, на самата помпа.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от LAMER
  • Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...