Al Capone 238 #1 Публикувано 19 Септември, 2010 Всеки, който е имал пряк контакт с нас, ползвал е нашите услуги и авточасти и желае да сподели своите впечателния - моля да го направи като използва следния шаблон: 1. Дата: < Ориентировъчна дата на контакт с нас > 2. Повод за контакта Ви с нас / Предмет на сделката: < Описание на закупените от нас авточасти > 3. Оценка за качеството на закупените от нас авточасти/хонда/услуги: < Доволен съм / Не съм доволен > 4. Оценка за нашето отношение към Вас: < Доволен съм / Не съм доволен > 5. Информация за сервиза (механика) извършил монтажа на авточастите: < Град, Име на сервиза (механика), тел. за връзка > 6. Препоръки към нас, ако има такива: < Вашите предложения и препоръки към нас, ако има такива > 7. Инфо-препоръка към тези които не са контактували с нас: - При нужда... - отново бих се обърнал към "Потребителя/търговеца Х" и бих използвал отново техните услуги и авточасти: < Да / Не > П.П. С Благодарност за шаблона към Ian. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове