TEHKO 49 #1 Публикувано 18 Септември, 2010 такаааам снощи изтръгнах всичко и искам да си го вържа наново но нямам дистанционно а никъде не искат да я ползват тази аларма защото била много сложна... аз не мисля така и моля за помощ някой ако знае кои дистанционни стават как се програмират наново имам си кода на модула за информация Germini Car Alarm System 5060 е точният модел защото "майсторите" искат да ме пуснат по пързалката с нова аларма аааа редовния отговор "то в хонда трудно се слага аларма и ще излезе по-скъп монтажа" ииии другото аларми с модул за стъклата които "които работят само с немски автомобили и трябва да си купиш ей тоз модул от 20лв" и тн Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #2 Отговорено 18 Септември, 2010 Забрави. Сложи си нова. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spas21 48 #3 Отговорено 19 Септември, 2010 Колега и аз бях със същия проблем http://forums.hondabg.com/index.php?showto...;hl=gemini+4002.Реших го като си купих аларма за 20-30лв. и си я монтирах като използвах кабелите на старата.Никой майстор няма да се наеме да си играе да ти нагласи дистанционно за твоята аларма, защото когато ти каже 100-150лв. за майсторлък-то толкова струва да ти поставят нова аларма.Ти не вярвам да се навиеш.Те толкова си слагат за майсторлък може и повече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #4 Отговорено 19 Септември, 2010 другия проблем че я изкорених от колата тотално алармата всички модове дюдюци и тем подобни само лампичката с надпис гермини остана защото трябва да натискам таблото и ... а какъв вид аларма си взе смисъл каква е тая аларма за 20-30лв защото най-евтините които ми ги предлагаха бяха по 70-80лв до 200лв .. и какво представлява тази аларма за 20-30лв смисъл като цяло ми трябва да мога да я заключвам отдалеко и отключвам и да пищи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spas21 48 #5 Отговорено 20 Септември, 2010 Е тя моята само това и е функцията.Да заключва и оклю. и да пищи.Моята е купих от Димитровградския пазар за 20 или 22 лв. .Сам си я монтирах.То ако един алармаджия не ти вземе 100-тина лв. за махсторлак, то той не се има за майстор.И после поне 3 пъти не идеш при него за доизкусуряване.Такива аларми съм ги гледал в магазините за светещ тЮнинг за по 30-40лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове