Jump to content
stomanata

Избор на аванс процесор?

Recommended Posts

Здравейте,Обмислям поставянето на аванс процесор на ЦР-В 99г. 147 конски сили, 2.0iПри едно от запитванията в алибаба ми казаха, че като за мен е процесор тип JX426.Гледах тук във форума в 1 тема имаше линкове към схема на запалването на друг модел, но като ги отварям отваря само галерията с 2 ....... мен"иу"та или там както се води и нищо повече.Та идеята ми е примерно по какво точно се избира процесора? Примерно гледах в 1 сайт процесори за ВАГ групата по 35лв. Дали няма да стане и като за мен? Какво е характерно за моята запалителна система, че евентуално и да си потърся друго?Евентуално цени да ми посочите за процесори като за мен, въпреки че като се чуе Хонда и цените стават Х3 спрямо много други коли :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаше един от форума на рено или някоя друга френска марка дето продаваше таб за 30лв. направен с PIC(това е процесор), сам си ги прави и за още 15 лева го настройваше според температурата на изгорелите газове и хората били доволни аз доста се двоумя дали да не си сложа. Настройката е с джъмпери на лично ще ти пратя името му и телефона му

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тези, от сайта на дек.... са доста по-скъпи. Аз се свързах с въпросният човек и надявам се скоро ще имам и ще споделя с вас какво става или не става ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...