Jump to content
bebcho

Вирус в сайта на кино Арена

Recommended Posts

Днес ми показа, че има вирус в сайта на кино Арена и ми препоръчва Аваста да не влизам.На вас показва ли ви, че има вирус? Много странно такъв сайт да са го хакнали не ми се вярва.За Kino Arena този сайт става въпрос.

Редактирано от bebcho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен ми показа, че има вирус... Не е само при теб :)

Страница за диагностика на kinoarena.comКакво е текущото регистрирано състояние на kinoarena.com? Сайтът е регистриран като подозрителен - посещаването му може да доведе до повреда на компютъра ви. Част от този сайт бе регистрирана поради наличието на подозрителна дейност 1 път/и през последните 90 дни.Какво се случи, когато Google посети този сайт? От 115 страници, които изпробвахме в сайта през последните 90 дни, 5 са довели до изтеглянето и инсталирането на злонамерен софтуер без съгласието на съответния потребител. Последният път, когато този сайт е бил посетен от Google, е на 2010-09-15, а последният път, когато на него е било намерено подозрително съдържание, е на 2010-09-15. Злонамереният софтуер се хоства на 1 домейн/а, включително blamesllek.com/. 1 домейн/а изглежда функционират като посредници за разпространение на злонамерен софтуер към посетители на този сайт, включително kinaarena.com/. This site was hosted on 1 network(s) including AS8262 (LIREXNET).Функционирал ли е този сайт като посредник за по-нататъшно разпространение на злонамерен софтуер? През последните 90 дни kinoarena.com не изглежда да е функционирал като посредник за заразяване на други сайтове.Хоствал ли е този сайт злонамерен софтуер? Не, този сайт не е хоствал злонамерен софтуер през последните 90 дни.Какво е довело до това? В някои случаи трети страни могат да добавят злонамерен код в легитимни сайтове, поради което показваме предупредително съобщение.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...