Jump to content
Jorjo

Power Balance гривни

Recommended Posts

Питането ми е дали тези неща наистина имат действие и дали някой колега има такова.П.П: Също и кой цвят е добър за окото (леко тъпичък въпрос,ама....)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз имам взех си бяла, незнам дали е внушение но от както я нося колата ми върви много повече ;) пълен ташак поредната зарибявка ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Що бе хора, ефект има и с еказва плацебо ;) Който вярва, че му действа ще му действа. Самата гривна нищо не прави, но ефектът на талисманите е доказан от бая проучвания, така че всичко е в главата на носещия гривната, амулета или каквото и да било, за което вярва, че ще подобри състоянието и ефективността му.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един колега си е взел и вече не хъркал ;) Или е купил тапи за уши на жена си ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Що бе хора, ефект има и с еказва плацебо ;) Който вярва, че му действа ще му действа. Самата гривна нищо не прави, но ефектът на талисманите е доказан от бая проучвания, така че всичко е в главата на носещия гривната, амулета или каквото и да било, за което вярва, че ще подобри състоянието и ефективността му.

е в такъв случай защо да се дават 80лв.??? същият ефект ще има и какъвто и да е друг амолет ;) тези гривни преди всичко се превърнаха в мода ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами, защото за да бъде нещо считано за амулет или талисман, то трябва да има някакво специално значение за притежателя си. Ако си вземеш такава гривна за 1 лев, тя няма същата стойност като тази, за която си платил 80лв, от там могат да се появят някакви съмнения в ефективността и, а точно тези съмнения те карат да не направиш тези 5-10% допълнително усилие, което иначи би направил и би отдал на ефекта на гривната. Реално всички тези гривни са китайчета и се продават за долар и под долар ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, има някъква логика ;) аз чух че има подобни на тези гривни самоче разработени от НАСА ;) по евтини и може би по ефектни щом са на НАСА ;) ама....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...