Jump to content
mishlenceto

Задна броня

Recommended Posts

Здравейте колеги.Задната ми броня е била сцепена в един ъгъл и по някакъв начин хваната и замазана на бързо от човека от когото купих колата. Има и много драскотини, които са "прикрити" с нещо като това сребристото с което се мажат кюнците на печките :lol: .В крайна сметка за 1 месец всичко се обели и беше много грозно. Пукнатината я премахнах със смолист кит и ми хареса как стана, та реших и останалите драскотини да ги мина.До тук добре ама си взех един сив спрей, който се оказа млечно бял и сега има едно бяло петно в/у бронята. Вече циганията беше на 6 та реших да пръсна малко черен мат и реших, че няма да се пробвам да си търся спрей с цвят на колата, а ще цапам с черния мат.Решил съм да наклепам смолист кит и на черната лайсна, която е на бронята, за да я няма вече и бронята да си е хубава и после шкурка и черен мат.Ще се боядисва със спрей поради липса на пари.Та да ви питам как да подготвя бронята преди да пръскам? Аз ще си я изшкуря както трябва, ама има ли някакви грундове за пластмаса. Как точно се наричат (марки, цени), от къде мога да си купя (Варна)? После трябва ли да се нанася някакъв лак в/у спрея (черен мат) - отново марки, цени и от къде?Благодаря предварително на отзовалите се.

Редактирано от mishlenceto

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

със спрей ще стана АКО най меко казано, но щом си решил..... трябва ти пластификатор които се продава на шпрей,( за марка незнам не съм го гледал)) пръска се преди боята (като след шкуренето разбира се трябва да измиеш и подсушиш хубаво) след това почваш с боята първи слой на по тънко да не станат стечки, след това ако се наложи и втора ръка ( най вероятно ще се наложи) :lol:за цени... мисля че черния мат е към 10лв. спрея на теб ще ти трябват най малко два, пластификатора и той е там някъде, от него един ще ти стигне, можеш да ги намериш в всеки един магазин за авто бой

Редактирано от KICK

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма да една ръка със сигурност.След този пластификатор трябва ли пак да се мине с водна шкурка или направо боята?И след боята има ли някакъв лак за спрейове?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

след пластификатора направо боята, пластификатора НЕ трябва да го чакаш да съхне пръскаш с него и след това направо боята. Нали ще е черен мат??? Акое мат няма лак :lol:

Редактирано от KICK

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ясно. Много благодаря.Оп, едно бързо въпросче:Ако вземе да ми хареса резултата и реша да си направя и предната броня по този начин, та да има някаква симетрия колата все пак, има ли начин да сваля рег. номер от нея.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... в всеки един магазин за авто бой

Гледай във всеки един магазин за бой да не те бият много. Редактирано от RevPower

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... в всеки един магазин за авто бой

Гледай във всеки един магазин за бой да не те бият много.

:):):) че като ходиш в магазина за хляб теб бият ли те ???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...