Jump to content
Mkilla

прелюд 5та генерация

Recommended Posts

Колеги , нов съм във форума и незнам много за "тънкостите" на моделите.Интересува ме , има ли начин да се проверят реалните километри на прелюд 5та генерация.Знам , че няма многото компове по нея но все пак.Благодаря :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги , нов съм във форума и незнам много за "тънкостите" на моделите.Интересува ме , има ли начин да се проверят реалните километри на прелюд 5та генерация.Знам , че няма многото компове по нея но все пак.Благодаря :)

копма е единнаясно ли си въобще какво прави той?не е моточасовник,а отговаря за работата на двигателя.това сигурно ще отговори на въпроса ти.по-скоро огледай волана,лоста за скоростите,гумичките на педалите-колко са износени.колко са захабени седалките,дали вратите са увиснали-тия неща ще ти хвърлят бегла представа колко е ползвана колата.виж я колко ръб има на дисковете,какви са накладките щото ако са ОЕ може да са още оригиналните.Малко вероятно е,но не е невъзможно.разгледай за бележки за смяна на масло залепени по купето и датите им.....абе такива неща... Редактирано от prelude

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За съжаление няма такава опция, каквато има при BMW например. Може би и по-добре да не знаем какво всъщност караме ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...