Mkilla 983 #1 Публикувано 11 Септември, 2010 Колеги , нов съм във форума и незнам много за "тънкостите" на моделите.Интересува ме , има ли начин да се проверят реалните километри на прелюд 5та генерация.Знам , че няма многото компове по нея но все пак.Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #2 Отговорено 11 Септември, 2010 (Редактирано) Колеги , нов съм във форума и незнам много за "тънкостите" на моделите.Интересува ме , има ли начин да се проверят реалните километри на прелюд 5та генерация.Знам , че няма многото компове по нея но все пак.Благодаря копма е единнаясно ли си въобще какво прави той?не е моточасовник,а отговаря за работата на двигателя.това сигурно ще отговори на въпроса ти.по-скоро огледай волана,лоста за скоростите,гумичките на педалите-колко са износени.колко са захабени седалките,дали вратите са увиснали-тия неща ще ти хвърлят бегла представа колко е ползвана колата.виж я колко ръб има на дисковете,какви са накладките щото ако са ОЕ може да са още оригиналните.Малко вероятно е,но не е невъзможно.разгледай за бележки за смяна на масло залепени по купето и датите им.....абе такива неща... Редактирано 11 Септември, 2010 от prelude Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Perko28 4 #3 Отговорено 11 Септември, 2010 Колеги , нов съм във форума и незнам много за "тънкостите" на моделите.Интересува ме , има ли начин да се проверят реалните километри на прелюд 5та генерация.Знам , че няма многото компове по нея но все пак.Благодаря За съжаление няма такава опция, каквато има при BMW например. Може би и по-добре да не знаем какво всъщност караме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове