Jump to content
BG88

колеги ПОМОЩ!

Recommended Posts

http://www.autotrader.co.uk/classified/adv...age/2?logcode=p това е примерната ми бъдеща кола. давам обявата, като примерна , тъй като моята обява не е валидна и се налага да отида на място да видя колата, а е малко над 500 километра... та въпроса ми е дайте ми малко помощ относно колата, става ли, няйкои имал ли е допир, не само статии из нета о от първа ръка.... имам около 24 преди да съм я взел......!!!! ПОМОЩ!!!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ае колеги само 1 кола ли е влизала от модела в бг, та дори е катастрофирала ........... дайте да видим кво можете да ми кажете колата патува към мен.........................................

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

опсмного са редки колега.никога не съм виждал из бг.

Редактирано от W-POWERRRRR

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трябва да се повторя тогава. Имах такава, но 2005-та година. Точно с 1.7 двигател 127 к.с. 4 степенна автоматична кутия. Какво точно те интересува?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко изземвам функцията на модераторите, но моля те, не пускай тема с такова заглавие. Гледам, че имаш 129 постинга до сега, значи не си нов и имаш представа от елементарна форумна култура.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има такива коли в БГ и тази от обявата която си постнал ми се струва супер евтина. Един приятел продава такава 1:1 но червена на цвят за 22 000лв. Сам си прави изводите.

Редактирано от paRADOx

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изводът е, че ще има дълго да я продава. Ето една, също е червена и се продава от години. Не помня точно колко струваше в началото, но сега е 10,900 лв. и цената само ще пада. За да струва такава кола 22,000 лв. трябва да е с двигател от Type R (K серия), евнтуално турбинирана, големи спирачки, ново окачване... И гледам турбинираните се радват на "голяма" популярност в раздел "Продава". Не го приемай като заяждане, просто така стоят нещата от моя гледна точка. :(ПП Забравих и да спомена, че цената, която той е дал е в UK, а там цените винаги са били много по-ниски. Така че 7-ма генерация за 22,000 лв. е ъпсурт. :(

Редактирано от user

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно тази червена кола струваше 22.000 лева ноември 2008-а година. Сега е 10.900. Моята също за без пари я дадох и честно казано малко съжалявам, но да не обяснявам защо.Колата си е добра. Хубав и икономичен бензинов двигател. Честно казано не намирам колата за пъргава дори и със 127 к.с., но всеки има лична преценка. Моята возеше много твърдо. Но такова си беше окачването от дилъра. Качеството на интериора е ниско, но пък таблото е пригледно. Няма излишни неща. Относително тиха до 3.000 оборота. За две години направих 75.000 км и после я паркирах в гаража за дълго. Принципно нищо не съм правил за тези километри. Нямаше нужда. За мен колата е здрава и красива.А дали едно нещо струва 20 или 50.000 и дали реално толкова струва - щом има кой да плати цената, значи си заслужава. Момчето, което купи колата, първо е ходило на оглед за червената, но нещо не им е харесала. Не зная защо, а и не съм питал. Точно това купе много ми допада. Следващите модели ми се струват кичозни. А колко евтина пластмаса имат вътре.. Но за всеки по нещо.

Редактирано от Otto Kluge

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти, колега,Аз карам такава кола в момента. Питай каквото те интересува. Иначе в общи линии - много обезшумено купе, леко твърда возия, много стегнато и много прецизно влиза в завоите. Двигателят е пъргав и икономичен, върви малко по-добре от 6 ген. купе 125 к.с. Обслужването не е скъпо, поръчваш през форума - в www.hondapartsnow.com има всички части и са на доста причлични цени, не е както в Бултако :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...

Абе и аз си мислех, че е тази, но не бях сигурен за цената. А че отдавна се продава е факт. Не знам дали не е била "удавник", то повечето внос от САЩ у нас...

Иначе за пъргавината и окачването е индивудално. Аз съм много доволен, но сравнено с предишния ми турбо-дизел с "внушителните" 75 к.с. e самолет. А и като карам Лада Нива по цял ден (82 к.с.), и после като седна в моята... Окачването ми е меко, явно съм се деформирал от Ливада-та.

За 2.5 години - 60,000 км. Нищо не съм правил по нея. Сега ще я обслужвам по случай 100,000 км. и на колегата му написах на лични (беше питал там) цени и какво се сменя. Както писах в една друга тема, от тази кола очаквах икономичност и дадеждност. Намерих и двете, и съм много доволен. Само да имаше 6-та предавка и малко изолация, дуги кусури няма. Но изолацията е поправима. :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какъв разход ти дава на дълъг път и в града? По щатските нормативи highway-а е 38 мили на галон. Т.е. малко под 7 литра на дълго, което е горе-долу истината. При разумно каране с около 90-100 км. Градското ми беше към 25 мили на галон там. В Пловдив "похарчваше" 9 :( Напълно нормален разход според мен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Линка нещо не работи и не мога да видя. Но по добре някой колега близко до мястото да отиде и да погледне колата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпреки че няма никаква съвместимост в каталожните номера на частите на европейските хонди и тези закупени от щатите дори и двете да са "Мейд ин Джапан"мисля че тази на снимката е почти като моята с изключение на формата на фаровете, стоповете, седалките и двигателя. Моята е от последните от тази генерация 2005-та година и е хибрид купен от щатите. Мога да кажа единствено следното:1. Такива хонди са рядкост у нас в този смъсъл забрави за части ментета, 2-ра употреба или от автоморги - само ново и оригинално 2. Ходовата част при мен е екстра: За над 4 години по лунния пейзаж в София имам 2 реглажа на преден мост (почти профилактични) и изпуснали задни амортисьори съвсем скоро - сега ще ги сменявам. 3. По двигателя за сега никакви грижи само бензин и масло, но това не те касае щото не си със същия двигател. 4. Окачването не е твърдо и вози много приятно и на къс и на дълъг път. За другото - да кажат специалистите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

благодаря на всички, днес в 22 00 бг време си я вземах, сладката колица, ще кача снимки след малко на профила ми .... та 2001 1.7 втек 125 коня, ел пакет, климатроници, подгряване на огледалата, шибидах и хиляда други глезорийки............до колегата с 129 постинга... колегите ми помогнаха, това е форум и човек до човека опира... Благодаря на всички отзовали се.... та клуба на 7ците се увеличи .... а тъй като съм все още в англия ако някой се нуждае от нещо да свирка ;) КОЛЕГИ МЕРСИ!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

ето я , извора ми е на 90 процента дело на лубимата марка, 10 на жената ;)

колата е рай, нямам думи ;)

Редактирано от BG88

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...а тъй като съм все още в англия ако някой се нуждае от нещо да свирка :) ...

Свиркам: Ferodo DS Performance Brake Pads FDS613: £82.00Ferodo DS Performance Brake Pads FDS956: £65.00REDLINE High Performance Synthetic Motor Oil 0w-30 1 US Gallon (3.7l): £47.59--------------------------------------------------------------------------------------------------------Общо: ~£200Ама надали ще имаш време да се занимаваш. Все пак, ако си там и ще останеш още 2-3 дни и ти се занимава, пиши на лични, да измислим нещо по въпроса, че и без друго ще ги поръчвам от UK. И това е за моята, да не ги "втъкнеш" в твоята и да ми излезеш с номера: "Ма те като за нея бяха правени.", нали? :)Иначе за автомобилчето честито, много да те радва и все безаварийно! :) :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...