BG88 0 #1 Публикувано 10 Септември, 2010 http://www.autotrader.co.uk/classified/adv...age/2?logcode=p това е примерната ми бъдеща кола. давам обявата, като примерна , тъй като моята обява не е валидна и се налага да отида на място да видя колата, а е малко над 500 километра... та въпроса ми е дайте ми малко помощ относно колата, става ли, няйкои имал ли е допир, не само статии из нета о от първа ръка.... имам около 24 преди да съм я взел......! ПОМОЩ!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BG88 0 #2 Отговорено 11 Септември, 2010 ае колеги само 1 кола ли е влизала от модела в бг, та дори е катастрофирала ........... дайте да видим кво можете да ми кажете колата патува към мен......................................... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
W-POWERRRRR 3 #3 Отговорено 12 Септември, 2010 (Редактирано) опсмного са редки колега.никога не съм виждал из бг. Редактирано 12 Септември, 2010 от W-POWERRRRR Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Otto Kluge 10 #4 Отговорено 12 Септември, 2010 Трябва да се повторя тогава. Имах такава, но 2005-та година. Точно с 1.7 двигател 127 к.с. 4 степенна автоматична кутия. Какво точно те интересува? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CombiMan 29 #5 Отговорено 13 Септември, 2010 Малко изземвам функцията на модераторите, но моля те, не пускай тема с такова заглавие. Гледам, че имаш 129 постинга до сега, значи не си нов и имаш представа от елементарна форумна култура. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #6 Отговорено 13 Септември, 2010 (Редактирано) Има такива коли в БГ и тази от обявата която си постнал ми се струва супер евтина. Един приятел продава такава 1:1 но червена на цвят за 22 000лв. Сам си прави изводите. Редактирано 13 Септември, 2010 от paRADOx Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #7 Отговорено 13 Септември, 2010 (Редактирано) Изводът е, че ще има дълго да я продава. Ето една, също е червена и се продава от години. Не помня точно колко струваше в началото, но сега е 10,900 лв. и цената само ще пада. За да струва такава кола 22,000 лв. трябва да е с двигател от Type R (K серия), евнтуално турбинирана, големи спирачки, ново окачване... И гледам турбинираните се радват на "голяма" популярност в раздел "Продава". Не го приемай като заяждане, просто така стоят нещата от моя гледна точка. ПП Забравих и да спомена, че цената, която той е дал е в UK, а там цените винаги са били много по-ниски. Така че 7-ма генерация за 22,000 лв. е ъпсурт. Редактирано 13 Септември, 2010 от user Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Otto Kluge 10 #8 Отговорено 13 Септември, 2010 (Редактирано) Точно тази червена кола струваше 22.000 лева ноември 2008-а година. Сега е 10.900. Моята също за без пари я дадох и честно казано малко съжалявам, но да не обяснявам защо.Колата си е добра. Хубав и икономичен бензинов двигател. Честно казано не намирам колата за пъргава дори и със 127 к.с., но всеки има лична преценка. Моята возеше много твърдо. Но такова си беше окачването от дилъра. Качеството на интериора е ниско, но пък таблото е пригледно. Няма излишни неща. Относително тиха до 3.000 оборота. За две години направих 75.000 км и после я паркирах в гаража за дълго. Принципно нищо не съм правил за тези километри. Нямаше нужда. За мен колата е здрава и красива.А дали едно нещо струва 20 или 50.000 и дали реално толкова струва - щом има кой да плати цената, значи си заслужава. Момчето, което купи колата, първо е ходило на оглед за червената, но нещо не им е харесала. Не зная защо, а и не съм питал. Точно това купе много ми допада. Следващите модели ми се струват кичозни. А колко евтина пластмаса имат вътре.. Но за всеки по нещо. Редактирано 13 Септември, 2010 от Otto Kluge Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nsx 84 #9 Отговорено 13 Септември, 2010 Здрасти, колега,Аз карам такава кола в момента. Питай каквото те интересува. Иначе в общи линии - много обезшумено купе, леко твърда возия, много стегнато и много прецизно влиза в завоите. Двигателят е пъргав и икономичен, върви малко по-добре от 6 ген. купе 125 к.с. Обслужването не е скъпо, поръчваш през форума - в www.hondapartsnow.com има всички части и са на доста причлични цени, не е както в Бултако Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #10 Отговорено 13 Септември, 2010 ...Абе и аз си мислех, че е тази, но не бях сигурен за цената. А че отдавна се продава е факт. Не знам дали не е била "удавник", то повечето внос от САЩ у нас... Иначе за пъргавината и окачването е индивудално. Аз съм много доволен, но сравнено с предишния ми турбо-дизел с "внушителните" 75 к.с. e самолет. А и като карам Лада Нива по цял ден (82 к.с.), и после като седна в моята... Окачването ми е меко, явно съм се деформирал от Ливада-та. За 2.5 години - 60,000 км. Нищо не съм правил по нея. Сега ще я обслужвам по случай 100,000 км. и на колегата му написах на лични (беше питал там) цени и какво се сменя. Както писах в една друга тема, от тази кола очаквах икономичност и дадеждност. Намерих и двете, и съм много доволен. Само да имаше 6-та предавка и малко изолация, дуги кусури няма. Но изолацията е поправима. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Otto Kluge 10 #11 Отговорено 13 Септември, 2010 Какъв разход ти дава на дълъг път и в града? По щатските нормативи highway-а е 38 мили на галон. Т.е. малко под 7 литра на дълго, което е горе-долу истината. При разумно каране с около 90-100 км. Градското ми беше към 25 мили на галон там. В Пловдив "похарчваше" 9 Напълно нормален разход според мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
varro 0 #12 Отговорено 13 Септември, 2010 Линка нещо не работи и не мога да видя. Но по добре някой колега близко до мястото да отиде и да погледне колата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pgh 6 #13 Отговорено 13 Септември, 2010 Въпреки че няма никаква съвместимост в каталожните номера на частите на европейските хонди и тези закупени от щатите дори и двете да са "Мейд ин Джапан"мисля че тази на снимката е почти като моята с изключение на формата на фаровете, стоповете, седалките и двигателя. Моята е от последните от тази генерация 2005-та година и е хибрид купен от щатите. Мога да кажа единствено следното:1. Такива хонди са рядкост у нас в този смъсъл забрави за части ментета, 2-ра употреба или от автоморги - само ново и оригинално 2. Ходовата част при мен е екстра: За над 4 години по лунния пейзаж в София имам 2 реглажа на преден мост (почти профилактични) и изпуснали задни амортисьори съвсем скоро - сега ще ги сменявам. 3. По двигателя за сега никакви грижи само бензин и масло, но това не те касае щото не си със същия двигател. 4. Окачването не е твърдо и вози много приятно и на къс и на дълъг път. За другото - да кажат специалистите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BG88 0 #14 Отговорено 14 Септември, 2010 благодаря на всички, днес в 22 00 бг време си я вземах, сладката колица, ще кача снимки след малко на профила ми .... та 2001 1.7 втек 125 коня, ел пакет, климатроници, подгряване на огледалата, шибидах и хиляда други глезорийки............до колегата с 129 постинга... колегите ми помогнаха, това е форум и човек до човека опира... Благодаря на всички отзовали се.... та клуба на 7ците се увеличи .... а тъй като съм все още в англия ако някой се нуждае от нещо да свирка КОЛЕГИ МЕРСИ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BG88 0 #15 Отговорено 14 Септември, 2010 (Редактирано) ето я , извора ми е на 90 процента дело на лубимата марка, 10 на жената колата е рай, нямам думи Редактирано 14 Септември, 2010 от BG88 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #16 Отговорено 15 Септември, 2010 ...а тъй като съм все още в англия ако някой се нуждае от нещо да свирка ...Свиркам: Ferodo DS Performance Brake Pads FDS613: £82.00Ferodo DS Performance Brake Pads FDS956: £65.00REDLINE High Performance Synthetic Motor Oil 0w-30 1 US Gallon (3.7l): £47.59--------------------------------------------------------------------------------------------------------Общо: ~£200Ама надали ще имаш време да се занимаваш. Все пак, ако си там и ще останеш още 2-3 дни и ти се занимава, пиши на лични, да измислим нещо по въпроса, че и без друго ще ги поръчвам от UK. И това е за моята, да не ги "втъкнеш" в твоята и да ми излезеш с номера: "Ма те като за нея бяха правени.", нали? Иначе за автомобилчето честито, много да те радва и все безаварийно! :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове