Jump to content
PETROFF

цветичов нарушител МВР - ВИДИН

Recommended Posts

Дааааааа,най накрая ми писаха акт по чл.55 от ЗМВР.Същия ЦВЕТИЧОВ ми писа акт от 150 лева,след като подадох сигнал ,че управлява неизправно мпс.Акта е за неизпълнение на полицейско разпореждане,не си угасих колата в двора на КАТ-ВИДИН :) .Същия идва при мен и вика-''ЧИЧА МИ:)!:)??????;)!! ;) .дай си личната карта,попитах кой е той и да се представи,все едно си водех монолог.Дадох си картата и ми писа акт.Хайде кажете ми това какво е,за к'ъв град говориме и за к'ви офицери полицаи??:dry:Съграждани във Видин нещата са мнооооооого зле,но аз си се :rolling: и си обжалвам.Просто исках да го споделя.......... :respekt:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам си една камерка колкото запалка, вземаш си такава, записваш го като ти се прави на мъж и го пращаш по медиите,да видиш как ще цъфне цветенцето :rolleyes:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Действаи докато и на него не му напишат акт :cool: Каква е тая самоволна еднолична проверка и то в двора на кат? Не може така :) Имаш ли свидетел или друг пътник в колата? Такива случаи са... Едно писмо до екипа на "Господари на ефира" - има реален шанс да се заинтригуват :rolleyes:

Редактирано от pamo

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Действаи докато и на него не му напишат акт :D Каква е тая самоволна еднолична проверка и то в двора на кат? Не може така :lol: Имаш ли свидетел или друг пътник в колата? Такива случаи са... Едно писмо до екипа на "Господари на ефира" - има реален шанс да се заинтригуват :lol:

ще пробвам колеги и с господарите:lol:!:lol:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...