Jump to content
Wolfcry

Продавам Civic Eg4 СПЕШНО!

Recommended Posts

Цената е по договаряне, за под 2500лв няма да я дам, даже са малко. 0896 950 930 Дидо от Пловдив.

По принцип не бих продал никога тази кола, но Иван от Пловдив с черния дел сол ( пловдивската агитка го знаят ) ми предложи оферта, на коята не мога да откажа! Затова пускам сивика за продан САМО ЗА НЯКОЛКО ДНИ, ако не се продаде - обявата ПАДА.

Колата е внесена от Германия януари 2009та, първи собственик съм в България. Няма и никога не е имала газ. d15b2 90hp без никакви интервенции по двигателя итн. всичко си е сток. Докарахме я на 171ххх км. с пълна сервизна книжка от Щутгард, обслужвана само в хонда. От тогава я карам само аз, в момента е на 204000км. Черна перла, със спортно окачване KW CLICK внесено от Германия ( линкът е към питстоп тунинг, само там съм виждал да се продава и цената е 1800лв. ), черни закупени нови angel eyes фарове от колегата harpi, оригинална разпънка отпред за сивик eg4, черен мат джанти 14ки на гуми 185/65 на около 15хил. км., но едната е лепена и има балон! Имам и 3 зимни гуми 13ки на железни джанти почти нови ( 3 са, защото едната я спуках :worthy: ). Като екстри има само ел. шибидах, хидравлика, също така е с голямо барче, сив салон и тъмносиви седалки, черен волан. Тръбите са сменени с нови преди около половин година, пак са 45мм, с резонаторно гърне на мястото на катализатора и спортно крайно гърне Yed (вади доста добър и плътен звук), аларма и централно. Музиките си ги свалям! Водя си нещо като персонална сервизна книжка, записал съм абсолютно всичко кога и какво е сменяно по колата, гледам си я перфектно, по долу ще опиша данните.

Зимата претърпях лек удар отпред пред колелата, щетите като цяло бяха ламарини и радиатор, чаках за завой и странично една кола ми се заби в предната броня с две думи, присадена е както трябва цяла маска отпред, всичко си е както трябва, стенда перфектен итн, няма забележки относно удара и поправката.

Забележки

1 - предна дясна седалка се клати леко, изпаднаха ми някакви скобички, които просто ме мързи да ги сложа

2 - на задните вежди на задните калници е избило съвсем леко ръжда, никъде другаде

3 - предния капак не ми харесва, един познат го прави.. незабележимо крив е, но мен ме дразни

4 - има леки външни драскотини по боята тук там

5 - липсва дръжката на жабката, счупих я без да искам :lol:

Какво съм правил по колата:

23.01.2009 172652km масло и маслен филтър ( всеки път слагам масло от бултрако за хонда, 20лв литъра )

30.01.2009 аларма и централно Valcore

02.04.2009 176200km бензинов и въздушен филтър

18.04.2009 NGK BKR6E-11 made in usa na 177200km от колега от форума, нови

12.06.2009 смених тръбите и оправих ръждите на задните вежди ( но явно си оставиха ръцете )

03.07.2009 182060km масло и маслен филтър

16.07.2009 182900km ангренажен ремък и ролка

08.09.2009 186595km бензинов и въздушен филтър

30.09.2009 почистване на инжекциона, дросела, моторчето за празния ход

04.11.2009 188750km водих я да ми чистят грешките, защото ми светна чека и смених кабелите на свещите

03.12.2009 190301km пълен комплект съединител, нов

07.12.2009 стана въпросния удар, ще пусна снимки, колата постоя известно време, после реших че много си я обичам и я оправих

03.02.2010 крушки на късите philips blue vision

07.02.2010 191750km масло за скоростите Honda MTF

09.03.2010 193052km бензинов и въздушен филтър

21.05.2010 196300km термостат, селенови втулки на предните носачи и два тампона отзад

04.09.2010 203187km бензинов и въздушен филтър, гарнитура на главата ( защото губеше вода, проблемът се реши ), лява кормилна щанга и маншони на рйеката, стенд - всичко перфектно.

Пускам снимки на близките месеци на колата и от катастрофата

така дойде от германия

снимка 1

снимка 2

снимка 3

снимка 3

ударът

ремонт 1

ремонт 2

ремонт 3

Ами това е, дано не съм забравил нещо. Пак да кажа, че обявата ще е валидна само няколко дни!

Колата е с платена гражданска, преглед, винетка и данък до януари 2011г. Мигачите на калниците са кристални. Имам и ветробрани, не оригинални а полските HEKO, също така и два оригинални калобрана.

Колата е перфектна, не се плашете от удара, бяха засегнати само ламарини, фарове и радиатор, оправена е както трябва, минах стенд отново преди два дни преди да я пусна за продажба. Много я обичам и винаги съм я гледал с качествени части и винаги е обслужвана навреме. Всички забележки са посочени, други няма. Дето се вика - качваш се и караш. Имам вече няколко предложения, не че зарибявам някой, но наистина - имате малко време :lol:

Цената е по договаряне, посочил съм ориентировъчна ( тъй като се продават много такива занемарени за по около 2000лв, та да не получавам такива предложения )

Edit:

Изпуснал съм от статистиката - 200676км. масло и маслен филтър ( всеки път съм слагал масло за моя модел сивик от бултрако )

Имам много снимки на колата, също така много и от възстановяването и след удара, всички етапи, ако се налага ще пусна още снимки.

Редактирано от Stefan Milev

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...