Jump to content
aikanaro

Спиране на кола от движение

Recommended Posts

Здравейте, колеги! :(Тъй като хондата ми е тотал и след като сваля останалите здрави части от нея, останалото отива за скрап. Разбрах обаче, че трябва да се върнат номерата, а аз искам да си запазя предният за спомен!Някой знае ли какво ще стане, ако кажа, че е изчезнал при катастрофата? Казаха ми, че имало някакви глоби и т.н., но моля някой, ако знае подробности, да разясни как стоят нещата.Поздрави! :dry:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Горещо те съветвам да го върнеш. Ще ти пуснат разследване, гаранция.Защо?Ами защото има такава практика в нашата мила страна, че се крадат предните номера на автомобилите за да се краде гориво. Тъй като по бензиностанциите камерите снимат само предните номера но не и задните /които са пломбирани/, апашите слагат само предния краден номер, наливат до горе и отпрашват с крадения бензин. Да не говорим, че със заменен номер можеш и човек да утрепеш.Затова ти препоръчвам да си го снимаш за спомен и да го върнеш, че иначе само в беда и такси може да се вкараш.

Редактирано от ShEfA

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериозно звучи.. Това за бензиностанциите го знам, също така един приятел ми предложи да намеря някой да ми открадне същия цвят хонда и да си сложа моите номера и двигател :dry: Така, че наистина с номерата много измами може да се правят. Най-вероятно ще го върна в такъв случай. Мерси за отговора :(

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А някой знае ли какви са последствията ( глобите ) за изгубен преден номер ?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм губил преден номер,на служебна кола.. в един огромен гьол преди няколко години в Овча Купел някъде мисля...Разправията е голяма,пишеш обяснения,как точно,кво точно.. а аз даже не знаех,че съм го затрил... спряха ме защото го нямаше.. налага се санкция,която вече не помня..Само ако са ти го откранднали няма санкция,но пък разправиите са още по дълги и широки.. защото трябва да обявиш,че е откраднат.. и се пуска следствие и става дълга и широка..Ако искаш да си го пазиш за спомен,просто си плащай данъка на колата.. и не я скрапирай :dry: Иначе, е безмислено... Колегите са прави,адски много золуми могат да се направят с един номер,затова подкрепям полицията да има тежки санкции за такъв род идеи...Аз имам друга практика,и аз съм Плюшкин и обичам да си пазя спомени от тоталки.. обикновенно си свалям таблата,когато скрапирам кола :( Имам си и един волан,от най-първата ми кола...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еее.. това с волана е добра идея :worthy: И на мен това ми беше първата кола, първата тоталка.. общо взето се първото, та волана с изгърмелия еърбег ще си го запазя! А това с данъка, да плащам по 150 лв. на година, за да си пазя номера, не ми се струва рационално, така че остава волана :lol:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...