emosms 0 #1 Публикувано 5 Септември, 2010 Хора, как се регистрира кола нов внос? По местоживеене ли е?Мога ли да си купя кола в София, да я регистрирам в кат София и да ми дадат Пловдивски номер? (и като свърши всичко, тогава да си ходим У Пловдиво на собствен ход?) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #2 Отговорено 6 Септември, 2010 В КАТ София ще ти издадът временни номера с които можеш да се прибереш в Пловдив и там да си я регестрираш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Т.Иванов 8 #3 Отговорено 25 Септември, 2010 да но можеш също така да не слагаш временни номера а да предвижиш колата до пловдив с платформа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chemiliq 6 #4 Отговорено 25 Септември, 2010 Както са ти написали и преди мене има две възможности. Да си извадиш временни номера от КАТ София или да си закараш колата с платформа. Ако решиш да ползваш временни номера имай следното предвид. Първо ти трябва договор за покупко-продажба на автомобила. Второ гражданска отговорност за автомобила(после само трябва да се обадиш и да си кажеш постоянния регистрационен номер). Трябва ти също платена екотакса с тези документи отиваш в КАТ и се редиш на опашката. Временните номера са със цена 50 лева(минава се много бързо през КАТ) и може да ги ползваш един месец. Важно е временните номера да се издадат на човека, на който ще се води колата за да няма проблеми. Трябва ти също винетка и комплект за пред КАТ(порожогасител, триъгълник и аптечка).Дано съм бил полезен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stretford 25 #5 Отговорено 25 Септември, 2010 Тая тема е малко стара,ама...Колега,придвижи си колата с платформа до Пловдив и после вече регистрирай и така нататък...Ако не си го направил вече,де !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Т.Иванов 8 #6 Отговорено 26 Септември, 2010 за мен също този вариант е по добрия все пак пловдив е близко до софия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове