Jump to content
chefo89tmt

Как да изкарам плътен звук?

Recommended Posts

Първоо .. ше ме извинявате за офф-а, но какво ще се получи ако се направи нещо такова на дизел :D Дали ще бъде някакъв грозен звук илии ще бъде г/д като на бензинка ? двигателя е 1.9 TDI :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лично при мен имам страхотен плътен звук от колектора съм с права тръба неръждавейка на ф58 вътрешно и два резонатора един след друг и накрая съм с проходно гърне самоделка,от пожарогасител :D и вадя невероятен звук.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лично при мен имам страхотен плътен звук от колектора съм с права тръба неръждавейка на ф58 вътрешно и два резонатора един след друг и накрая съм с проходно гърне самоделка,от пожарогасител :D и вадя невероятен звук.

Ако може го да запишеш и да чуем. Звучи интересно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако може го да запишеш и да чуем. Звучи интересно.
да и аз съм заинтересован едни мой колега си е направил гърнето от пожарогасител но звука му е доста пръцкащ и е точно това което не искам ,това на тигра 1.4 90кс

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ХАхаха е то няма опел дето да не пърди - там няма какво да коментираме :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега трябва ти един добър резонатор. В момента продавам такъв на MUGEN, ако имаш интерес може да ми пишеш! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...