venkYYY 0 #41 Отговорено 3 Септември, 2010 Първоо .. ше ме извинявате за офф-а, но какво ще се получи ако се направи нещо такова на дизел Дали ще бъде някакъв грозен звук илии ще бъде г/д като на бензинка ? двигателя е 1.9 TDI Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jakiro 5 #42 Отговорено 3 Септември, 2010 Лично при мен имам страхотен плътен звук от колектора съм с права тръба неръждавейка на ф58 вътрешно и два резонатора един след друг и накрая съм с проходно гърне самоделка,от пожарогасител и вадя невероятен звук. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nvz 13 #43 Отговорено 3 Септември, 2010 Лично при мен имам страхотен плътен звук от колектора съм с права тръба неръждавейка на ф58 вътрешно и два резонатора един след друг и накрая съм с проходно гърне самоделка,от пожарогасител и вадя невероятен звук.Ако може го да запишеш и да чуем. Звучи интересно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chefo89tmt 0 #44 Отговорено 3 Септември, 2010 Лично при мен имам страхотен плътен звук от колектора съм с права тръба неръждавейка на ф58 вътрешно и два резонатора един след друг и накрая съм с проходно гърне самоделка,от пожарогасител и вадя невероятен звук.Ако може го да запишеш и да чуем. Звучи интересно.да и аз съм заинтересован едни мой колега си е направил гърнето от пожарогасител но звука му е доста пръцкащ и е точно това което не искам ,това на тигра 1.4 90кс Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #45 Отговорено 3 Септември, 2010 ХАхаха е то няма опел дето да не пърди - там няма какво да коментираме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
insulin 73 #46 Отговорено 3 Септември, 2010 Колега трябва ти един добър резонатор. В момента продавам такъв на MUGEN, ако имаш интерес може да ми пишеш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jakiro 5 #47 Отговорено 3 Септември, 2010 Нямате проблеми колеги. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове