Jump to content
ADH-Honda

Реален разход на Legend Ka7/ka8/ka9

Recommended Posts

ПриветНа последък съм се замислил нещо... и ми е чудно тия лимозини какво що, а знам че има хора с такива коли (макар и малко да са те) във форума, та: колко е реалния разход на гориво на Legend 2-а ген. КА7/КА8 (съответно Седан/Купе) ? Някой запознат, по-скоро с опит карал/имал такива коли, ако може да сравни по вървеж и по консумация на гориво този модел с по-новия - 3-ата ген. (КА9), която въпреки, че е с малко по-голям мотор (3.5 срещу 3.2). Знам какви са каталожните данни, но ми се иска да чуя реалните цифри.Благодаря много.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз нямам още такава, но искам да си купя. Чух, че с един въздушен филтър на K&N 3,2 вървял наравно с 3,5 на 400 метра. :o То май е нямало точно 400 метра, пък и май е било по баир, но все пак ми схвана мисълта. Негативите на 3,5 са че гори повече - поне около половин литър без климатик. ;) Иначе на мен ми се иска 3,5 мотора, но още се чудя... :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Sprite-а е вашият човек:rolleyes:

Редактирано от prelude

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мойта Снежанка :rolleyes: ..харчи около 10-11 смесено ..но да знаеш че е с ръчна кутия ..автомата сигурно качва поне 1-2 литра .Забравих да кажа че е КА8 , КА9 ..е по тежка ....може от там да идва малко по големия разход ..но все пак е по модерен двиг . и се компенсира според мен .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С ръчно скорости, но 5 или 6 ? Понеже точно на КА8-ците за САЩ е предлагана и 6 степенни механични, но май в много малка серия... затова питам, дали и твоята не е с 6.А градско как е ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

KA9 Седан с 3.5 мотор и автоматична скоростна кутия в София е между 15 и 18 на сто.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

КА7 с климатик в пловдив около 15 с автоматична кутия на дълго ми е падала на 8 тва е за бензин, на газ без да е настроена още 17 градско и 12 извън пак с климатик

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...