VoDo 5 #201 Отговорено 9 Април, 2011 То па тея бмвта както почнаха "да се пускат" беше големо шоу... тоя жълтия таралясник неможеше да завърти гумите на место... смятай!Ние после се преместихме на Бояна ама там много духаше, и си тръгнахме рано 11:30... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
clinku 48 #202 Отговорено 10 Април, 2011 хаха верно жълтото подобие на бмв дето някой каза че му прилича на пежо 406 отзад с монтанската регистрация.... само ми хареса как си го е направил да му свети отпред и да се виждат перките за охлаждането Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DROGI 40 #203 Отговорено 11 Април, 2011 Хахахахаха това жълтото бмв излиза заводско от илиянци.. !!! !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #204 Отговорено 11 Април, 2011 (Редактирано) Затова хората са открили начин плащаш си на охраната на Божура и си даваш по цел ден гас само 10лв на кола там на никой не се пречи Тва легално ли е?! То ако е така, става, но трябва да се направи организация, за да има хора за гонки! Не в смисъл, че няма организирано мероприятие с проограма както си беше едно време сега отиваш даваш на охраната 10 лв, и си правиш кефа едно е лошото там, че ако решиш да пробаш колата там все идват доста силни коли от порядака на Астрата на Точковащия да речем и коли над 200 коня на колела Редактирано 11 Април, 2011 от west bam Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #205 Отговорено 21 Май, 2011 Нещо темата замря няма ли гонки нещо вече на Баумакса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #206 Отговорено 11 Юни, 2011 Явно май няма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #207 Отговорено 12 Юни, 2011 Хаха - то май само аз поддържах темата активна! Но вече нямам с какво даходя там и не знам, какво се случва! Пък и никой нищо не пише! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #208 Отговорено 30 Август, 2011 Мисля тая седмица да отскоча все пак в събота се правят седмични сбирки на Е30 така, че ако не съм на бачкане, че докараме дрифтаджийката до Баумакса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #209 Отговорено 14 Октомври, 2011 Някой има ли актуална информация, дали се събират хора на Баумакса, петък и събота? Оново съм мобилен и ми се ще да мина ако има нещо интересно! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gamencerista 53 #210 Отговорено 14 Октомври, 2011 Мииииииииии хора има, друг е въпроса че малко хора правят нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #211 Отговорено 21 Октомври, 2011 Така!!! Времето е хубаво, айде довечера да се фанем за ръчичка повечко хондаджии и да са завлечем на Бумакса! И никой друг да няма, ако се съберем 3-4 Хонди пак ще е добре!!! Аз съм там с един сребрист Сивик 4ген хеч! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #212 Отговорено 21 Октомври, 2011 Аз ударих прелюда и сега е в сервиза,не ме броите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #213 Отговорено 21 Октомври, 2011 Да уточня: довечера към 20.30ч ще сме на ОМВто на ул. 202 и след това ще идем до Баумакса! Вече се сбрахме няколко човека! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gamencerista 53 #214 Отговорено 21 Октомври, 2011 Ако сте сериозни, да запаля и аз да дойда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #215 Отговорено 21 Октомври, 2011 Идвай! Всичко е уточнено! 20.30ч на ул. 202 и после в зависимост от обстановката сигурно и към Баумакс ще идем!Ти ще минеш сигурно покрай Баумакса и тъкмо ще видиш има ли хора, за да знаем, какво да правим после! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gamencerista 53 #216 Отговорено 21 Октомври, 2011 Ами аз ако идвам ще е на Баумакс само Ако имаш някъв глобулски номер, ми пиши като съм там да се чуеме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #217 Отговорено 21 Октомври, 2011 Срещата на ул. 202 беше екстра! Имаше хора, събрахме се няколко Хондаджии /доста случайно при тва/ Имаше и сеир, имаше и гонки тук таме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nick3 1 #218 Отговорено 27 Октомври, 2011 Утре някои на бау макс ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #219 Отговорено 27 Октомври, 2011 Аз мисля да ходя с Е30-тия номер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gamencerista 53 #220 Отговорено 27 Октомври, 2011 Утре се разбивам на мача, може би пропускам. Събота съм навит Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jivaka 164 #221 Отговорено 27 Октомври, 2011 дали ще има някои с б16-ка да се замеря с дългите скорости Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nick3 1 #222 Отговорено 27 Октомври, 2011 Дано стане нещо че обикновено БАУ МАКС е слаба ракия... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
clinku 48 #223 Отговорено 27 Октомври, 2011 (Редактирано) Миналата седмица като ходих си имаше хора. Даже се сабраха да набият и един бакшиш Мисля тази седмица пак да ходя едит: става въпрос за 202-ра сега видях че говорехте за баумакса Редактирано 27 Октомври, 2011 от Clinku Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nick3 1 #224 Отговорено 27 Октомври, 2011 Дано има повече хора... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #225 Отговорено 30 Октомври, 2011 (Редактирано) Имаше ли нещо интересно аз пропуснах, че имах спешна работа Редактирано 30 Октомври, 2011 от west bam Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове